Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Besök Nordens ledande AV-mässa och se imponerande projektionslösningar

Monitor Roadshow är en turnerande AV-mässa som äger rum den 8-11 april och här samlas några av AV-branschens främsta tillverkare och distributörer för att visa sina senaste produkter, lösningar och tjänster. Du kommer hitta oss på plats på samtliga orter tillsammans med Panasonic Connect och Blaze Audio där vi kommer visa några av marknadens bästa produkter just nu!

Bland annat kommer du få se imponerande projektionslösningar och produkter från Panasonic Connect, t.ex. deras nya projektorer REQ12 och MZ20, en PTZ-lineup med tillhörande styrning samt den teamscertifierade konferenslösningen PressIT360. Från Crestron demonstrerar vi deras nya videobar och smarta lösningar för flexibla arbetsplatser: AirMediaoch Desk Touch. Blaze Audio kommer visa sina nya högtalare och driftsäkra 8-kanalsförstärkare i PowerZone Connect-serien där kvalitet och användarvänlighet står i fokus. Förstärkarna har utformats för att ge en konfigurerbar, konsekvent och pålitlig förstärkning i kommersiella miljöer.

Detta är en ypperlig chans att se de senaste nyheterna på plats så ta med dina kollegor och kunder för att se det senaste först! Eventet har fritt inträde och bjuder även på intressanta seminarier, så boka din fribiljett redan idag. Detta vill du inte missa!