Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

LLB Expo - Mässan för upplevelseteknik

Inspireras av kreativa ljud- och bildinstallationer för event och mötesrum på LLB Expo

Den 4-6 oktober är det dags för LLB Expo, Nordens ledande mässa inom upplevelseteknik. Du hittar oss i monter B06:41 där vi kommer visa några av de bästa produkterna på marknaden just nu som sätter både funktion och kvalitet på kartan!

Bland annat kommer du kunna ta del av kreativa projektions- och kameralösningar från Panasonic, professionella ljudsystem från Fohhn, Blaze och Audinate, nätverksbaserad ljud- och bilddistribution samt mötesteknik från Crestron tillsammans med en visualizer från WolfVision och remotesupport och övervakning från Domotz. Dessutom bygger vi upp ett imponerande 3D-hologram från HYPERVSN - Det här vill du inte missa! Registrera dig via länken nedan och använd koden: SPECIALELEKTRONIK22

Under mässans tre dagar kommer du bjudas på högaktuella seminarier och är du intresserad av att veta mer om remotesupport så kommer vi hålla en presentation om Remote Management den 5/10 kl. 12.00. Är det dags att uppdatera dina Dante-kunskaper så finns möjligheten att delta på någon av de utbildningstillfällen som Augusto Marcondes håller på plats!