Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

ISE-mässan 2023

Den 31 jan-3 feb är det äntligen dags att besöka ISE-mässan igen, AV-branschens viktigaste mässa som för andra året arrangeras i Barcelona. Vi kommer självklart vara på plats och precis som tidigare år har du möjlighet att boka in ett möte med någon av våra säljare för att få en privat guidad tur där du själv väljer vilka leverantörer och produkter som du vill se och veta mer om.

Mässan kommer hållas på Gran Via som är en del av mässbyggnaden Fira de Barcelona. Här finns fem stora mässhallar att orientera i bland alla utställare så för att göra det enkelt för dig har vi gjort en karta över våra leverantörer som ställer ut på mässan som du kan skriva ut och ta med dig.

Har du inte redan anmält dig till ISE så kan du göra det här. Notera att du sen måste ladda ner den officiella appen för att få din elektroniska biljett. Vi ser fram emot att träffa dig på plats i Barcelona!