Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

CANT-seminarium 2023

Boka in den 30 mars i kalendern, då är det äntligen dags för årets CANT-seminarium på Bryggarsalen i Brygghuset! CANT-seminariet är ett väletablerat evenemang inom bredband, satellit- och kabel-TV-området. Här samlas branschens olika aktörer under samma tak för att träffa leverantörer, se deras nyheter och lyssna på intressanta föreläsningar. Seminariet är kombinerat med en utställning och vi på Special-Elektronik kommer i vanlig ordning finnas på plats och visa våra nya produkter och lösningar. Här hittar ni även representanter från Allente, Cryptoguard, Mic Nordic, Teleste, Teleton och Triax.

seminarieschemat finns intressanta punkter som bland annat tar upp den nya certifieringen "Behörig Installatör Fastighetsnät", varför 5G behövs och utvecklingen av Docsis 4.0. För att schemat ska passa så många som möjligt har CANT i år valt att dela upp dagen i för- och eftermiddagspass där samma innehåll presenteras.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Ola Petersson på tel: 054-444 2068. Läs mer och anmäl dig till eventet här.

Ola Petersson
Säljare Gruppchef CATV Halmstad

054 444 2068

ola.petersson@specialelektronik.se