Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Ny kostnadsfri certifieringsutbildning för Absen LED

Vi startar upp en ny certifieringsutbildning och erbjuder våra kunder möjligheten att gå Absen Certified Engineer (Absen ACE) på huvudkontoret i Karlstad. Under två dagar kommer vi gå in på detaljnivå gällande LED, vilka delar som behövs och vad som är viktigt att tänka på vid en LED-installation. Syftet med utbildningen är att öka kunskapen och skapa trygghet bland våra kunder som utför LED-installationer i olika projekt. Monteringen av LED-väggar ställer högre krav på installatörerna eftersom det finns så mycket mer att ta hänsyn till än vid installation av en vanlig display. Bland annat behöver installatören kunna beräkna rätt upplösning och hur mycket el som krävs. Kunskapen behövs även för att säkerställa att det finns head room för både el och data dvs. ett utrymme för att inte överbelasta systemet. Utöver teori blir det hands on och deltagarna kommer få sätta upp olika kabinett och konfigurera dessa med mjukvaran. Under två dagar kommer vi bland annat gå igenom:

  • Grunderna i LED och vilka komponenter en LED består av
  • Olika inkapslingstekniker: Microled, SMD, IMD, COB, GOB och DIP
  • Processorer och kontroller
  • NovaStars mjukvara
  • Felsökning av LED och olika exempel på fel som kan uppstå

Utbildningen avslutas med ett teoretiskt och praktiskt prov och vid godkänt prov får deltagaren sin certifiering som Absen Certified Engineer. Utbildningen är kostnadsfri och riktar sig till tekniker, installatörer och elektriker som arbetar med LED.

Plats: Special-Elektronik, Granlidsvägen 85, Karlstad
Tid: 08.30-17.00
Pris: Kostnadsfritt (logikostnad tillkommer) och lunch ingår samtliga dagar. En avbokningsavgift på 1500 kr tillkommer om avbokning sker senare än 7 dagar innan kursstart.
Övrigt: Du behöver din dator under utbildningen.

Per Alsterdal
Säljare Gruppchef ProAV

054 444 2033

per.alsterdal@specialelektronik.se