Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Privat villa

Ett hem är en fristad där man ska känna sig trygg och bekväm, samtidigt som det ska återspegla ägarnas unika livsstil. I det här hemmet är tekniken integrerad i inredningen och samtliga val gjorda med noga eftertänksamhet vilket har resulterat i ett hem utöver det vanliga!

Bekvämlighet är A och O i ett hem och i den här villan har ägarna verkligen satt sin egen prägel utefter sina behov och livsstil. För att hitta rätt produkter och funktioner som uppfyllde deras önskemål anlitade de S.H.E Servicehuset, en totalleverantör av bild- och ljudlösningar, som har stor erfarenhet av tekniska lösningar för privata hem. Familjen önskade ett funktionellt hem med smarta funktioner utan att behöva kompromissa med vare sig arkitektur eller interiör. För att möjliggöra detta blev hjärtat i projektet ett övergripande system från Crestron.

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

De tekniska lösningarna är skräddarsydda och specifikt anpassade efter familjens hem, framtagna med fingertoppskänsla, för att deras vardag ska bli lite bekvämare. En röd tråd genom huset är teknik som finns, men som inte syns. Här ser du inga kablar eller överflöd av tekniska enheter då allt är integrerat i ett styrsystem för att de enkelt ska få full kontroll över hemmets många tekniska bekvämligheter. Dessa hanteras via en mobil eller infällda touchpaneler som finns installerade i varje rum och här kan familjen välja och justera funktioner så som ljud, bild, belysning, temperatur och solskydd oavsett var de befinner sig.

Att ha rätt belysning på rätt plats skapar en trivsam miljö och med förinställda belysningsscener, med varierad intensitet och färgtemperatur, får familjen en optimal funktion för varje tillfälle. Här kan de snabbt byta från funktionell arbetsbelysning till en stämningsfull middagsbelysning med ett enda tryck. För att förstärka och framhäva olika detaljer i huset har de arbetat med effektbelysning, en liten detalj som ger stort intryck. Dessutom har de installerat rörelsesensorer som tänder belysningen automatiskt när någon kommer in i rummet och som sedan släcks vid en tids inaktivitet. Ett energieffektivt sätt att hålla nere elförbrukningen och inte låta belysningen stå på i onödan.

Familjen önskade ett hem utan synliga produkter vilket gjorde att fokus hamnade på dolda funktioner. Vad sägs om en TV som förvaras under sängen när den inte används och som fälls ut med en knapptryckning när de behöver den. Eller en spegel med integrerad TV som endast syns när den är aktiv?

Dolda lösningar finns det gott om, även i trädgården finns det teknisk magi i form av högtalare och en 201” TV som förvaras diskret under marken när de inte används. På mindre än en minut är den 4,4 meter breda skärmen fullt utvecklad och förvandlar trädgården till en utomhusbio med fantastisk bild och ljudkvalitet!

Låter det intressant?

Vi kontaktar dig gärna för att prata om hur dina behov ser ut.

Per Larsson
Säljare AV privata hem

054 444 2067

per.larsson@specialelektronik.se