Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Den 8 dec har vi internutbildning och kommer därför ha begränsad möjlighet att svara i telefon och på e-post, men om du lämnar ett meddelande via växeln eller skickar ett mail så återkommer vi till dig så fort som möjligt och hoppas att detta inte kommer medföra några problem. För att kontakta supporten, maila gärna support@specialelektronik.se. För att komma i kontakt med vår säljavdelning går det även bra att skicka mail till order@specialelektronik.se

Ästad Vingård

Här bjuds gästerna på en upplevelse i absolut världsklass där de får möjlighet att utforska sin egen avkoppling genom sina sinnen. Med dolda tekniska lösningar förstärks intrycken ytterligare och ger besökarna en upplevelse som de sent kommer glömma!

Ästad Vingård är ett populärt spahotell och en av Sveriges största vingårdar, beläget i en storslagen miljö i Halland. Hit kommer besökare av olika anledningar – mat, vin eller avkoppling. Oavsett anledning vill Ästad Vingård erbjuda sina gäster en helhetsupplevelse som kittlar deras sinnen med hjälp av bland annat ljud, bild, ljus, smak och doft som tillsammans harmonierar på ett oväntat men behagligt sätt. För att skapa detta anlitade de Granitor, en fullskalig leverantör inom el och teknik. De fick i uppdrag att hitta smarta tekniska lösningar och en gemensam plattform för att hålla ihop tekniken med målet att förstärka upplevelsen och överträffa gästernas förväntningar. Det självklara valet föll på Crestron.

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Stora delar av tekniken är integrerad med ett styrsystem vilket betyder att produkterna arbetar tillsammans i det dolda och levererar användarvänliga och smarta funktioner för både gäster och personal via touchpaneler. Dessa är installerade i alla hotellrum och lokaler runt om i anläggningen. Med en enkel knapptryckning går det t.ex. att sätta på bastun, justera volymen, tända belysningen eller starta projektorn. Runt om anläggningen finns olika typer av ljudprodukter med syfte att skapa effektfulla miljöer som ger mersmak. De har även lagt stor vikt vid ljussättningen då rätt belysning, vid rätt plats och tidpunkt, skapar en trivsam miljö och härlig stämning.

Varje rum har rumsautomation vilket betyder att gästerna själva kan styra tekniken anpassat efter just deras behov och sinnesstämning. Med ett integrerat TV-system skapas ett mervärde för gästerna genom att rummen anpassas med funktioner som gör att de känner sig som hemma, även fast de är borta. Via TV-systemet kan gästerna bekvämt och enkelt få information om hotellets utbud, boka aktiviteter, spela sin favoritmusik, beställa room service och många andra funktioner.

För att förhöja upplevelsen för både fysiska deltagare och digitala gäster har de utrustat mötesrummen med den senaste tekniken. Med rätt teknik skapas goda förutsättningar för välfungerande och inspirerande möten oavsett om deltagarna är vana vid tekniken eller inte. För att göra mötet mer värdefullt har mötesrummen anpassats med användbara funktioner som t.ex. en digital whiteboard med möjlighet att skicka anteckningarna digitalt eller låta deltagarna spegla sina mobila enheter för att trådlöst presentera sitt innehåll.

Låter det intressant?

Vi kontaktar dig gärna för att prata om hur dina behov ser ut.

Johan Nantin
Säljare Hotell-tv

054 444 2063

johan.nantin@specialelektronik.se