Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Idag har vi internutbildning mellan kl. 13.00-17.00 och kommer därför ha begränsad möjlighet att svara i telefon och på e-post. Men vi återkommer till dig så fort som möjligt och hoppas att detta inte kommer medföra några problem.

  • 2022-06-21
  • produktnyhet

Zoom-certifiering till Panasonics PTZ-kameror AW-UE4, AW-HE20 och AW-UE20

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Utöver att nyttja Panasonics kameror av bästa kvalitet till livestreaming eller inspelning så fungerar de nu även utmärkt till Zoom Room System som t.ex. Crestron UC-C100-Z eller UC-CX100-Z och andra Zoom Room System.

PAN-AW-HE20 (Full HD) / PAN-AW-UE20 (4K) - PTZ-kameror med vidvinkel på 71 grader och 12x optisk zoom vilket gör dem optimala för mellanstora till stora mötesrum och mindre lektionssalar.

PAN-AW-UE4 - Har ett vidvinkligt objektiv på hela 111 grader och 4x digital zoom som gör att kameran passar perfekt som en översiktkamera. Scenariot kan vara att en HE/UE20 används mot talare och UE4 som sekundär kamera man kan växla till för att få in deltagarna på plats i bild för att få en bättre digital närvaro.

Gemensamt har kamerorna följande anslutningar: HDMI-, USB typ C- och nätverk med PoE. Bilden kan skickas ut simultant på samtliga utgångar och via nätverk går det att styra dem med bland annat Crestron eller kamerakontroller från Panasonic. PAN-AW-HE20 / PAN-AW-UE20 har dessutom 3G-SDI.