Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-06-21
  • produktnyhet

Zoom-certifiering till Panasonics PTZ-kameror AW-UE4, AW-HE20 och AW-UE20

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Utöver att nyttja Panasonics kameror av bästa kvalitet till livestreaming eller inspelning så fungerar de nu även utmärkt till Zoom Room System som t.ex. Crestron UC-C100-Z eller UC-CX100-Z och andra Zoom Room System.

PAN-AW-HE20 (Full HD) / PAN-AW-UE20 (4K) - PTZ-kameror med vidvinkel på 71 grader och 12x optisk zoom vilket gör dem optimala för mellanstora till stora mötesrum och mindre lektionssalar.

PAN-AW-UE4 - Har ett vidvinkligt objektiv på hela 111 grader och 4x digital zoom som gör att kameran passar perfekt som en översiktkamera. Scenariot kan vara att en HE/UE20 används mot talare och UE4 som sekundär kamera man kan växla till för att få in deltagarna på plats i bild för att få en bättre digital närvaro.

Gemensamt har kamerorna följande anslutningar: HDMI-, USB typ C- och nätverk med PoE. Bilden kan skickas ut simultant på samtliga utgångar och via nätverk går det att styra dem med bland annat Crestron eller kamerakontroller från Panasonic. PAN-AW-HE20 / PAN-AW-UE20 har dessutom 3G-SDI.