Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Idag har vi internutbildning mellan kl. 13.00-17.00 och kommer därför ha begränsad möjlighet att svara i telefon och på e-post. Men vi återkommer till dig så fort som möjligt och hoppas att detta inte kommer medföra några problem.

  • 2022-05-25
  • produktnyhet

Utbilda dig i D-Tools System Integrator och förbättra lönsamheten i dina projekt

I samarbete med D-Tools kommer vi på Special-Elektronik återigen hålla kursen D-Tools System Integrator (SI). D-Tools SI är en kurs för dig som vill förbättra lönsamheten i varje projekt och jobba effektivare med affärsprocesser inom allt från försäljning, systemdesign, dokumentation och installation till support och servicehantering.

Fokus under utbildningen kommer ligga på dokumentation och programförståelse, hur vi arbetar med kopplingar mellan produkter, sätta upp system och skapa ritningar i Visio för rackbyggnationer, linjediagram för översiktliga ritningar samt för kabelanslutningar. Tillsammans skapar allt detta tydliga dokument för hur produkter skall installeras, anslutas och i förlängningen förståelse för den som skall utföra service och förändring av en anläggning.

Datum: 5-8 september 2022
Plats: Special-Elektronik i Karlstad
Kostnad: 15 000kr ex. moms
Kursledare: Kevin Frye från D-Tools

Antalet platser är begränsat och kursen kommer hållas på engelska. För mer information om vår utbildning i D-Tools är du välkommen att kontakta:

Patrik Lindahl: 054-444 2021 eller patrik.lindahl@specialelektronik.se
Henrik Asp: 054-444 2038 eller henrik.asp@specialelektronik.se