Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2021-04-09
  • pressmeddelande

Special-Elektronik erbjuder världens största utomhus-TV när de nu distribuerar C SEED

Det prisbelönta företaget C SEED tecknar exklusivt distributionsavtal med Special-Elektronik i Skandinavien. C SEED levererar tekniska och unika ”State of the art”- lösningar för den lyxigare hemmamarknaden. Vad sägs om en 5 meter bred hopfällbar utomhus-TV som förvaras nere i marken när den inte används?

Vi har sett mycket häftiga produkter på marknaden genom åren, men det här är något alldeles extra och det känns otroligt kul att få erbjuda C SEEDs helt unika produkter på den skandinaviska marknaden. Det är inte varje dag man ser marken öppna sig och fram växer en enorm TV-skärm! Det här är lyx på en helt ny nivå och dessutom är ljud- och bildkvaliteten i absolut världsklass, säger Åke Larsson, VD på Special-Elektronik.

C SEED grundades 2009 i Österrike och gjorde en storslagen entré på marknaden när de lanserade världens största utomhus-TV, C SEED 201, en vikbar TV-skärm som förvaras i ett hölje nere i marken när den inte används. Med en enda knapptryckning aktiveras den och på mindre än en minut är den 5 meter breda skärmen fullt utvecklad. TV-skärmens ram är konstruerad av kolfiber och titan vilket gör den förvånansvärt lätt för sin storlek.

Vår produktportfölj rymmer redan några av marknadens absolut främsta aktörer inom ljud- och bildlösningar för den privata marknaden och C SEED blir verkligen kronan på verket. Få tillverkare tar ambitionen om att leverera produkter som är ”State of the art” på samma allvar, och om det är något som vi på Special-Elektronik verkligen älskar så är det lösningar som ligger i teknikens absoluta framkant och som flyttar på gränserna för vad som är möjligt. Vi har redan hunnit samarbeta med C SEED i tidigare projekt och det är glädjande att se att det har byggt ett förtroende som ger oss chansen att leverera fler oförglömliga upplevelser, säger Henrik Asp, produktansvarig för C SEED på Special-Elektronik.

C SEED har specialiserat sig på en sofistikerad underhållningsteknik och kombinerar minimalistisk design med ett fantastiskt hantverk för att skapa tekniska lösningar för en lyxigare livsstil. Företaget presenterade nyligen världens första vikbara inomhus-TV, C SEED M1, en 163” TV-skärm med 4K och HDR Plus samt Adaptive Gap Calibration Technology som gör att kanten mellan skärmarna blir helt osynlig när den är fullt utvecklad. C SEED använder sig av revolutionerande microLED-teknik i sina skärmar som ger en överlägsen kontrast, ljusstyrka och färgåtergivning som tillsammans skapar en fantastisk TV-upplevelse. Med M1 får man dessutom underhållning i världsklass utan att behöva kompromissa med rummets karaktär - en perfekt lösning för att integrera stora TV-system i hemmet!

Special-Elektronik kommer kunna erbjuda samtliga produkter från C SEEDs sortiment som består av utomhusskärmar, inomhusskärmar, skärmar för lyxyachter och utomhushögtalare. För frågor gällande C SEED vänligen kontakta Henrik Asp:

Tel: +46 54 444 2038
Epost: henrik.asp@specialelektronik.se