Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2021-09-27
  • produktnyhet

Remotesupport av enheter och uttag med GUDEs smarta PDUer

Med GUDEs smarta PDUer får du möjlighet till fjärrövervakning, styrning och omstart av enheter och uttag. Dessa kan appliceras i olika miljöer som t.ex. konferensrum, digital signage, smarta hem, universitet, butiker, IoT-system och datacenter. Det är en effektiv, prisvärd och pålitlig investering som hjälper företag och organisationer att hålla nere sina energikostnader genom möjligheten att mäta strömförbrukningen och även schemalägga på/av per uttag. Med en ansluten sensor går det även att mäta och kontrollera rummets eller rackets temperatur, luftfuktighet och lufttryck för att säkerställa rätt klimat.

GUDEs produkter kan sömlöst integreras med andra tillverkares lösningar som t.ex. Crestron och Domotz. I Crestrons styrsystem går det att styra och hantera uttagen i PDUn samt läsa av sensorerna som är anslutna till enheten och i övervakningsplattformen Domotz finns det möjlighet att övervaka och hantera PDUn på distans i samma gränssnitt som all annan nätverksansluten utrustning (single pane of glass).