Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-02-02
  • produktnyhet

PAN-AW-UE50 - Panasonics smidigaste och mest exakta PTZ-kamera hittills

PAN-AW-UE50 är Panasonics nya PTZ-kamera med en betraktningsvinkel på 74,1° och en 24x optisk zoom. Kameran är utrustad med intelligent zoom vilket utökar dess möjligheter till 28x i UHD och 36x i Full HD. AW-UE50 är en tystgående kamera som kan användas i alla typer av miljöer utan att behöva oroa sig för att kamerans driftljud ska störa deltagarna. Med Panasonics inbyggda Direct Drive system får du en tyst och mjuk vertikal och horisontell panorering och även en snabbare och mer exakt rörelse.

Genom att ansluta en kamerakontroller exempelvis PAN-AW-RP60GJ eller PAN-AW-RP150GJ går det att styra en eller flera PTZ-kameror samtidigt. Det även möjlighet att kontrollera kameran via den kostnadsfria programvaran PTZ Control Center. Med högre säkerhetskrav från IT-, och säkerhetsavdelningar på företag ställs naturligtvis krav på utrustningen. Därför har stöd för bland annat 802.1X implementerats.

PAN-UE-AW50 kommer finnas för leverans i slutet på februari och precis som vanligt kommer Panasonics kameror i både vitt och svart utförande.