Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2020-06-17
  • produktnyhet

Problemlösare för distansmöten - Vaddio AV Bridge 2x1

På distansmöten vill många idag inte bara ha en, utan två kameror till sin dator utan att ha för många anslutningar. Då är AV Bridge 2x1 lösningen! Likt AV Bridge mini omvandlar AV Bridge 2x1 HDMI-signal från kamera och analoga ljudanslutningar till USB och adderar även ytterligare en HDMI-ingång för kamera. Tack vare detta kan du nu växla mellan två fasta installerade kameror i din dator.

Om denna enhet används för t.ex. Crestron Flex ihop med styrsystem kan man nyttja två kameror att växla mellan i ett Teams rumssystem (MTR-system) alternativt använda funktionen picture-in-picture. AV Bridge 2x1 har även ett Dante-chip så Dante-mikrofoner och högtalare kan anslutas via nätverket mot AV Bridge 2x1.

AV Bridge 2x1 har även en HDMI-utgång för att t.ex. förhandsvisa bilden som kommer in. Detta kommer väl till pass då enheten även kan streama innehållet via RTMP/RTSP-protokoll så man vet vad deltagarna på distans ser.