Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-08-10
  • produktnyhet

Pearl Nano - En allt-i-ett produktionslösning för inspelning och streaming

Pearl Nano är en liten men kraftfull portabel enhet som ger dig en allt-i-ett produktionslösning för inspelning och streaming för allt från småskaliga produktioner till live events. Nano är en mindre version av succéprodukten Pearl mini, som nu även har flera moderna funktioner, bland annat en 2.2" skärm och knappsats för snabb kontroll och konfiguration samt strömförsörjning via PoE+.

Pearl Nano har möjlighet att filma och streama upp till Full HD och har stöd för H.264, 802.1x och SRT som ger en säker videostreaming utan märkbar fördröjning över nätverk. Med Pearl Nano är det enkelt att spela in, överföra och säkerhetskopiera filer med flera olika lagringsalternativ: SD-kort, SSD M.2-disk, lokal server eller USB-enhet.

På vår hemsida hittar du Pearl Nano och vill du veta mer om Pearl-serien så kan du kika in vår produktfilm om Pearl-2 och Pearl Mini. För mer information är du välkommen att kontakta någon av våra säljare på tel: 054-444 2030