Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2020-03-01
  • produktnyhet

Översättning från tal till text utan fördröjning

Epiphan har kommit med en ny spännande produkt, LiveScrypt, som använder sig av avancerad teknik för taligenkänning för att konvertera tal till text med över 90% noggrannhet. Översättningen visas i realtid på enhetens inbyggda touchpanel och speglas automatiskt på den anslutna skärmen.

LiveScrypt är en smart hårdvarulösning som kan användas vid olika liveevent som t.ex. konferenser, föreläsningar eller i kyrkor där det ibland kan vara svårt att höra vad som sägs, deltagaren kan istället då följa diskussionen i textform på en ansluten skärm eller mobil enhet. I dagsläget kan LiveScrypt förstå och tyda över 20 språk och kan hantera flera olika ljudkällor som t.ex. XLR, TRS, RCA, HDMI, SDI och USB-ljud.

Det är en enkel installation som inte kräver en tekniker för att starta upp. Det räcker att ansluta enheten, trycka på startknappen och börja prata för att se dina ord på den anslutna skärmen. - Enklare kan det inte bli.