Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2020-12-17
  • produktnyhet

God jul önskar vi på Special-Elektronik

2020 har varit ett annorlunda år på många sätt och har inneburit en omställning för oss alla. Nu närmar sig julen, en tid då vi vill vara tillsammans, och vi hoppas att ni kan fira den med era nära och kära, om än med försiktighet. I år firar vi på nya sätt och kanske blir det en lite mer digital jul, men det behöver inte betyda att det blir mindre härligt, det går fortfarande att dela fina stunder med varandra.

Vi vill önska er en riktigt god jul och ett gott nytt år och passar samtidigt på att meddela att vi kommer ha öppet precis som vanligt mellan julhelgerna, men med begränsad bemanning. Den 23:e december stänger vi kontoren kl. 12.00 för lite välförtjänt ledighet.

I år skickar vi inte några julkort eller julklappar utan har istället valt att starta en **insamlingsbössa **för Musikhjälpen som i år har temat ”Ingen människa ska lämnas utan vård”, ett ämne som berör mer än någonsin. Vi hoppas att vi kan vara med och göra skillnad där det behövs och är tacksamma för de som väljer att vara med och stödja vår insamling och Musikhjälpens viktiga arbete. Tack!

Ta hand om varandra!