Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2020-06-02
  • produktnyhet

EDFA-serien från Ascent Communication Technology

AT5000 EDFA-serien från Ascent Communication Technology erbjuder en flexibel och skalbar optisk förstärkning för högupplöst video i kabeltv- och fibernät. Tillsammans med fibersändaren, är AT5000 EDFA-serien en idealisk lösning i FTTX-nät med hög densitet för att få videotjänster till affärs- och fastighetsnät då den har lågt brustal och hög uteffekt.

Fibersändaren kommer som en fristående 19” enhet i 1 eller 2 höjdenheter och har inbyggda nätdelar och SNMP-hantering. Den optiska uteffekten kan beställas från 13 dBm till 26 dBm med variabla utnivåer från 20 dBm och uppåt.

Frontpanelens LCD-display är lättöverskådlig för att underlätta vid installation.

Multiport EDFA enheterna rymmer upp till 16 utgångsportar i 1 höjdenhet och upp till 32 portar i 2 höjdenheter. Kombinerat med fibersändarens direkt- eller externmodulerade lasersändare kan man enkelt distribuera och aktivera avancerade multimediatjänster och videoöverföring med långa avstånd och höga abonnentantal i ett FTTH-nät.