Genexis nya molnbaserade support- och managementsystem

Genexis har tagit fram en tjänst som heter CloudSight, ett molnbaserat support- och managementsystem för Genexis produkter. CloudSight är ett verktyg för operatörer och tjänsteleverantörer som vill erbjuda sina kunder en stabil uppkoppling.

Med Cloudsight kan operatörer och tjänsteleverantörer i realtid analysera och hjälpa kunder som har problem med sitt hemmanätverk och samtidigt säkerställa en hög driftsäkerhet.

Läs mer

Genexis Pure-serien
Pure gateway ger en stabil och pålitlig WiFi-uppkoppling för alla enheter i hemmet. Pure har stöd för avancerade WiFi-funktioner såsom bandstyrning, 802.11 k, v, r roaming och "airtime fairness". Pure stöder även nya öppna industristandarder såsom WPA3 och Easy Mesh.

Enheten har 4 LAN-portar med stöd för 1000/100/10 Mbps, 2 VoIP-portar, 1 USB-port, WLAN 3x3 2.4 GHz med 11n och WLAN 4x4 5.0 GHz med 11ac.

Läs mer

Säkra din signal där det behövs med Genexis Pulse
Genexis Pulse är en WiFi förstärkare med fyra inbyggda antenner för hem och mindre kontor.
Utrustad med den senaste Wi-Fi tekniken, MU-MIMO (Multi-User, Multiple Input, Multiple Output) och nästa generations WiFi 802.11ac Wave 2, får du den hastighet som krävs för en pålitlig internetanslutning med högsta möjliga hastighet.

Med Pulse kan du enkelt eliminera döda zoner och enheten kan sömlöst integreras med flera olika gateways för att förlänga täckningen i hela huset.

Pulse hanteras enkelt med webbinterface eller TR-069 och kan med fördel monteras på vägg.

Läs mer

Ny certifiering ska säkerställa kvaliteten i fastighetsnät
Det har tidigare saknats ett enhetligt sätt att styrka kunskapen hos installatörerna för arbeten med fastighetsnät.

CANT har därför tagit fram en kravspecifikation baserad på standardserierna SS-EN 50173 och SS-EN 50174 tillsammans med ett system för certifiering. Syftet med certifieringen är att hitta en rimlig balans mellan kravnivå och kostnader.

Kravspecifikationen överlämnas till SEK Svensk Elstandard i dagarna, som kommer att äga och förvalta den. Certifieringen planeras att driftsättas senare under året. CANT är huvud­man för certifieringen och administrerar denna.

Läs mer

Vill ni få nyheter direkt från CANT kan ni skriva upp er på deras nyhetsbrev genom att skicka ett mail till kwi@branschkansliet.se och skriv "nyhetsbrev" i ämnesfältet.
CANT finns nu även på Linkedin.

Information till kunder gällande Covid-19
Med anledning av Covid-19 vill vi informera våra kunder att vi håller öppet precis som vanligt men har vidtagit nödvändiga försiktighetsåtgärder för att säkerställa en trygg miljö och förhindra smittspridning. Ni når oss som vanligt på telefon och för de som vill kan vi gärna boka in ett videomöte för att presentera våra produkter och lösningar.
I dagsläget kan vi leverera våra produkter precis som vanligt och vi ser än så länge inte någon större påverkan hos våra leverantörer.