Ny mjukvaruuppdatering från Promax

Nu finns mjukvaruuppdateringen R26.8 tillgänglig för Promax HDRanger och RangerNeo.

Uppdateringen åtgärdar en rad buggar och kan även göras på alla tidigare Ranger-modeller, med undantag för HDRanger 3.

Här finns uppdateringen för HDRanger och här finns den för RangerNeo.

Märk väl att uppdateringen startar direkt du trycker på länken.

Kraftfull lättvikare från Triax

Triax TMB-2000 Terrestrial Kanalprocessor kombinerar filtrering, konvertering och förstärkning av alla antennsignaler. Enheten är smidig och kompakt med sina 165x58x165 millimeter och endast 970 gram.

Det som utmärker TMB-2000 är att den kan processa/konvertera och förstärka mer än 50 kanaler till en hög utgångsnivå.

Andra egenskaper hos MS-6:
- Kompatibel med LTE1 och LTE2
- Upp till 4 VHF/UHF- och FM-antenn-ingångar
- Realtids-AGC på alla individuella multiplexer

Läs mer om TMB-2000 här

Jonards MS-6 tog hem guld

Jonards Mid Span Slitter prisades med guld i Kabel-innovationsklassen vid Cabling Installation & Maintenance Innovators Award tidigare i höstas!

Verktyget är populärt i branschen och gör det enkelt att komma åt optiska fibertrådar i rör mellan 1.2 och 3.0 mm utan att skada trådarna. En stor fördel med MS-6 är att skärbladen är utbytbara så verktyget har väldigt lång livstid. MS-6 finns både som enskilt verktyg och som del i ett kit.

Här finns en kort demofilm om MS-6

Snart är det dags för CANT-mässan

Torsdag 24 januari är det återigen dags för CANT-seminariet på Stockholmsmässan!

På seminarieschemat finns intressanta punkter som bland annat tar upp om antenntekniker kommer behövas i framtiden, vilken påverkan vårt ständigt uppkopplade liv egentligen har på oss och en panel-debatt om streaming av TV-tjänster.

Special-Elektroniks egna CATV-experter Ola och Stefan finns som vanligt på plats på mässan och visar bland annat nyheter från Jonard Verktyg och Promax.

Kontakta dem på ola.petersson@specialelektronik.se eller stefan.gustavsson@specialelektronik om du har några frågor eller besök dem på mässan om du har möjlighet! Anmäl dig här!

Vi ses i Stockholm!

CANT seminarieschema

Telesteutbildning 5-6 februari

Nu har du chansen att lära dig mer om Teleste Luminato, Palomino och Multimedia över koaxialkabel vid ett unikt utbildningstillfälle på Special-Elektroniks huvudkontor i Karlstad.

Under en och en halv dag guidar Telestes Peter Olofsson och Stefan Stenfeldt dig genom allt du behöver veta om produkterna bde på praktisk och teoretisk nivå.

Anmäl dig till utbildningen här