Kompakt analysator från Promax

Promax Ranger mini är en kompakt CATV-analysator som klarar av att analysera dagens komplexa hybridnät med distribution både via fiber och koaxialkabel.

Ranger mini klarar både DOCSIS 3.0 samt DOCSIS 3.1 och genom den lättnavigerade grafiska touchskärmen förenklas vardagen för tekniker genom att mätningar och lagring av resultat görs med ett knapptryck.

Blir du nyfiken? Tveka inte att kontakta Ola för mer info eller demonstration!

Promax Ranger mini

Telesteprodukter får E-nummer

Inför uppgraderingen av fastighetsnätet till Docsis 3.1 har Teleste tagit fram produkter för att man enkelt ska kunna uppgradera befintligt nät till den nya standarden.

I samband med detta har Special-Elektronik försett ett hundratal av Telestes produkter med E-nummer för enklare hantering vid projektering och beställning.

Du hittar produkterna i e-nummerbanken från och med mitten av april.

Läs mer om e-nummerbanken här

Triax-utbildning i fyra olika städer

Nu har du chansen att utbilda dig inom EoC, TDX och CCTV utan att resa särskilt långt! Mellan den 23/4 och 7/5 kommer Triax tillsammans med Special-Elektronik erbjuda fyra endagsutbildningar på olika platser - allt för att underlätta för dig som deltagare.

Schemat ser ut som följer: - 23/4 Malmö, Malmö Arena - 24/4 Växjö, PM & Vänner
- 25/4 Göteborg, Hotel Riverton
- 7/5 Stockholm, Special-Elektroniks kontor, Solna

Du anmäler dig här och varje tillfälle börjar med gemensam lunch kl.12.00 och avslutas vid 16-tiden.

Hoppas vi ses!
/Triax och Special-Elektronik

Till anmälan

Genexis + Inteno = Genexis

I början av förra hösten meddelade Genexis och Inteno sin sammanslagning. Fusionen innebär att de nu är den största nordiska leverantören av gateway hård- och mjukvaruplattformar för bredbandsoperatörer.

Vid FFTH-konferensen i Amsterdam i mitten av mars presenterades att det gemensamma namnet kommer vara Genexis men med en uppdaterad version av logotypen.

Conny Franzén, VD Inteno Group AB, kommenterade sammanslagningen och namnbytet så här:
- Genexis är ett av de ledande varumärkena inom den europeiska fiber-to-home-marknaden. Genexis är ett konsumentvänligt varumärke kopplat till ett rykte för innovation och med ett engagemang för att bli Europas marknadsledande inom bredbandsprodukter med fiberhastighet.

Läs mer om fusionen här