TDH800
Passa på! Kampanj på TRIAX förkonfigurerade huvudcentral TDH 800

Inför kommande teknikskifte har vi möjlighet att erbjuda er fyra olika paket med 42% rabatt på den förkonfigurerade huvudcentralen TDH 800 från TRIAX.

- Litet QAM paket
- Stort QAM paket
- COFDM paket
- PAL-HD paket

Med TDH 800 är installationen väldigt enkel eftersom den har förinstallerade moduler och en förkonfigurerad programvara. Huvudcentralen stödjer den senaste tekniken och industristandarderna och har en skalbar IP-Pool-teknik som kan hantera flera ingångar (DVB-S/S2 / T/ T2 /C, AV och HDMI) och flera utgångar (PAL, QAM och COFDM) samtidigt.

Erbjudandet gäller ordrar lagda t.o.m. 31 mars.

Läs mer om kampanjen

APG062
Äntligen är de här - Telestes galvaniska multimediauttag

Telestes APG-serie är nästa generations antennuttag som har en galvaniskt isolator och filter med täcklock för att passa i många kombinationsramar som t.ex. Schneider-, Eljo- och ELKO-dosor.

Uttagen har ett frekvensområde på 5-1218 MHz, en bra RF pretanda och lågt signalläckage.
De har dessutom förnicklade kontakter och hölje för bra kontakt och lågt övergångsmotstånd.

Läs mer om APG-serien

Börja svetsa fiber med Easy Splicer mk2

Easy Splicer mk2 är ett svensktillverkat verktyg anpassat för dig som dagligen arbetar med fiberoptiska installationer. Svetsen är enkel att använda och det tar bara några sekunder att sammanfoga fibern.

Efter varje svetsning kan användaren se om skarvningen är godkänd eller om den behöver göras om innan man går vidare till nästa moment som är att täta skarvarna med den inbyggda ugnen. Som sista åtgärd utförs ett dragtest av skarven.

EasySplicer kalibrerar sig själv under arbetsdagen för att kompensera för miljöförändringar så som luftfuktighet, lufttryck eller temperatur exempelvis när man går från inomhus- till utomhusmiljö.
Batteriet är litet men väldigt kraftfullt och klarar av ca 60 svetsningar innan det behöver laddas igen.

Läs mer om EasySplicer mk2

Telestes förstärkare E3 finns nu för leverans!

CXE-serien med noder och förstärkare utgår och har ersatts av Telestes nya E-serie som är en modern plattform med nya och spännande produkter som är kompatibla med DOCSIS 3.1.

E-serien har en enastående prestanda i ett kompakt format som passar i alla installationer. Produkterna är dessutom fyllda med funktioner som vanligtvis bara finns på större plattformar och har nu därför ett större användningsområde.

E-serien består av E3 (förstärkare) och E8 (noder).

Följande produkter ersätter varandra:
Förstärkare:
CXE180 -> E3
CXE280 -> E3

Noder:
CXE810 -> E8 utan returförstärkare
CXE860 -> E8
CXE880 -> E8

Läs mer om E3

CANT är över för i år...

...Och vi vill tacka alla som kom och besökte oss på årets CANT-seminarium den 25 januari.
Det var väldigt roligt att få träffa er och att så många hade möjlighet att besöka oss i vår monter och se våra nya produkter från Promax och Genexis.

Har ni några frågor gällande produkterna är ni varmt välkomna att kontakta Stefan eller Ola.

Vi har bytt telefonnummer

Vi har bytt telefonväxel och har därmed fått nytt växelnummer: 054-444 2000.
Under en längre tid framåt kommer du självklart kunna nå oss på vårt tidigare nummer, men vi vill ändå uppmärksamma er på att det är det nya numret som gäller.

Kontakta oss