RangerNeo Lite
RangerNeo Lite

Ranger Neo Lite kan utföra mätningar för DVB-T/T2, DVB-C/C2, analog TV och FM radio. Den har dessutom en WiFi-analysator som kan analysera nätverkets prestanda på 2.4 GHz bandet. Störningar är inte ovanliga och de kan komma från t.ex. mikrovågsugnar, trådlösa telefoner och övervakningskameror. Ju mer signalnärvaro, desto skarpare blir spektrumet på skärmen.

RANGER Neo Lite visar praktisk information från accesspunkter så som SSID, RSSI, SNR och säkerhetsinformation. Den visar även antalet accesspunkter per kanal och mer detaljerad information när användaren väljer ett specifikt nätverk. Med hjälp av WiFi-analysatorn går det att optimera förutsättningarna för att det trådlösa nätverket skall fungera utan avbrott för användarna.

Mätinstrumentet har en spektrumanalysator som mäter från 5 MHz till 2,5 GHz - Perfekt för ny bredbands LNB teknik! Wideband LNB med frekvensområde från 290 till 2340 MHz är snart verklighet och då gäller det att ha instrument som klarar av mätningarna, vilket Ranger Neo Lite gör.

Ranger Neo Lite har en ljusstark 7" touchdisplay i färg och funktionen Triple Split Display, knappsats samt en HDMI-utgång och video-ingång.

För dig som redan har ett instrument från Ranger Neo-serien finns det en gratis mjukvaruuppdatering som heter Release 24 med massor av nya funktioner! Den innehåller bland annat ett webbgränssnitt som gör det möjligt att få tillgång till många av analysatorns funktioner på distans.

Läs mer om RANGERNeo Lite

Triax 700 Mhz
Nya 700 MHz antenner från Triax

När nu landets 700 MHz-områden har fasats ut är vi glada att kunna meddela att Triax nya 700 MHz-antenner finns tillgängliga och färdiga att skickas från deras lager i Danmark.

Triax antenner skyddar mot 4G störningar i 700 MHz-bandet och du kan förvänta dig:

  • Mekanisk filtrering utan signalförluster
  • Snabb och enkel installation
  • Exceptionell konstruktion och hållbarhet
  • Rostskyddad och väderbeständig utrustning
  • Tillgång till pålitlig expertsupport

Läs mer om Triax 700 MHz antenner

Missa inte CANT-seminariet den 25 januari 2018

CANT-seminariet är ett väletablerat evenemang inom bredband, satellit- och kabel-TV-området där branschens tekniker, leverantörer och återförsäljare, programbolag, nätoperatörer, satellitoperatörer, nät- och systemtekniker, bredbandsföretag deltar.

Årets CANT-seminarie är flyttat till den 25 januari 2018 och där kommer du kunna ta del av seminarier och besöka olika leverantörer och distributörers montrar där de ställer ut sina produkter.
Ni hittar oss i Monter KF:05 där vi kommer visa innovativa test- och mätinstrument för kabel-TV och fiberoptik från Promax och FTTH-lösningar från Genexis.

CANTs hemsida kan du få mer information om eventet och du kan anmäla dig här.
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Ola Petersson.

Läs mer och anmäl dig till CANT-seminariet

SpinetiX - Ny leverantör av Digital Signage produkter

Vi är glada att kunna meddela att vi är ny svensk distributör till SpinetiX som specialiserat sig på Digital Signage produkter.

Digital Signage blir allt vanligare i offentliga miljöer och blir därmed ett viktigt komplement till vårt befintliga produktsortiment för digitala lösningar.

SpinetiX produkter är intuitiva, professionella och kraftfulla för att tillgodose alla de behov och utmaningar som finns inom Digital Signage. De erbjuder skalbara system från mindre företagsinstallationer och enskärmslösningar till storskaliga installationer på t.ex. offentliga platser och butiksmiljöer.

Se vårt sortiment av Spinetix produkter

Nya prislistor

Nu har vi nya prislistor på webben från:

  • Samsung Hotell TV
  • SpinetiX

Använd din ÅF-login och klicka på downloads så kommer du till våra prislistor.

Glöm inte att kolla på våra realistor – upp till 70 % rabatt!