Special-Elektronik är ny distributör för PROMAX mätinstrument

Det innebär att Special-Elektronik utökar sitt sortiment inom mätteknik med det starkaste sortimentet för mätinstrument inom antenn & kabel-TV.

PROMAX Electronica S.L, med huvudkontor i Barcelona, har mer än 50 års erfarenhet och expertis av att tillhandahålla innovativa test- och mätinstrument.

Vår verkstad kommer närmaste tiden uppdateras så att vi kan ta emot reparationer och kalibrering för mätinstrument.

Kolla in några av nyheterna från PROMAX här.

PROMAX - HD RANGER UltraLite

HD RANGER UltraLite hanterar DVB-T/T2, DVB-C/C2, DVB-S/S2 med MPEG-2 samt MPEG-4 video och har en extremt snabb spektrumanalysator.

Med HD RANGER UltraLite kan du visa flera fönster samtidigt på skärmen och den är dessutom smidig att använda då den endast väger 1,4 kg. Ett smart tillbehör till instrumentet är en axelrem vilket gör att du kan jobba hands-free.

Se en video om HD RANGER UltraLite här.

Läs mer om HD RANGER UltraLite här

Viktig info om marknätet!

Vi vill uppmärksamma dig på att regeringen har beslutat att utrymmet för marksänd TV ska reduceras med ca 25 %. (694-790MHz). Senast 1 april 2017 ska utrymningen vara avslutad.
Det är ca 700 sändarstationer som ska byggas om och det drar igång i april 2016 med start i norra Sverige. Sändarstationerna i södra delarna av Sverige byggs om först under Q1 2017.

När omläggningen i en region börjar så släcks ett sändarnät men det kommer fortfarande vara 6 nät kvar och alla nuvarande programtjänster att finnas kvar.

Det frisläppta bandet mellan 700 MHz och 800 MHz är tänkt att användas för 4G, men fördelning av frekvenser är ej klart.

Ny prislista

Nu finns det nya prislistor på hemsidan från:
- Belysning

Använd din ÅF-login och klicka på downloads så kommer du till våra prislistor.