HD RANGER UltraLite är klar för leverans

Förra månaden tipsade vi om instrumentet HD RANGER UltraLite från PROMAX, den finns nu på lager och är klar för leverans.

Den hanterar DVB-T/T2, DVB-C/C2, DVB-S/S2 med MPEG-2 samt MPEG-4 video och har en extremt snabb spektrumanalysator. Med HD RANGER UltraLite kan du visa flera fönster samtidigt på skärmen och den är dessutom smidig att använda då den endast väger 1,4 kg.

Vänligen kontakta någon av våra CATV-säljare för ytterligare information och demo.

Läs mer om HD RANGER UltraLite här

Populär QAM Analysator för Kabel-TV

PROMAX-12 en liten QAM analysator med mätområde 5-1005Mhz.

Med en knapptryckning visas information om C/N, BER, MER samt dBuV. Den innehåller även spektrumanalysator och visar konstellationsdiagram.

Det går att skapa egna kanallistor för att enkelt och snabbt få en överblick över det aktuella mätobjektet.

Läs mer om PROMAX-12 här

Ny smart testgenerator från Murideo

Murideo har utvecklat alla kalibrerares drömverktyg (Fresco SIX-G), en bärbar testgenerator som kan generera mer än 100 olika testmönster för installation, kalibrering och felsökning.

Fresco SIX-G är ett verktyg som kommer väl till hands när anläggningar upp till 4K ska testas. Det är den första bärbara 4K HDMI testgeneratorn för att testa HDMI 2.0 och HDCP 2.2 drift på 18 GBPS plattformen. Max upplösning: HDMI 2.0 – 600 MHz – 2160P60 4:4:4.

Testgeneratorn har en 3” färgdisplay med stora knappar på framsidan som gör det enkelt att navigera mellan menyerna samtidigt som mönstret, upplösningen och testbilden visas på displayen. Det ingår också en PC programvara samt en praktisk hardcase för instrument och tillbehör. Det finns Hot Plug Detect, EDID läs/skriv funktionalitet och möjligheten att skapa egna upplösningar på Freso SIX-G.

Se en video om testgeneratorn här.

Läs mer om Fresco SIX-G här

Luminato multimottagare

Telestes nya quad multistandardmottagare stöder free-to-air och krypterade tjänster via DVB-S/S2, DVB-T/T2, DVB-C och IP.

Modulen har också stöd för både SD och UHD upplösning i MPEG-2, MPEG-4 AVC samt HEVC videoformat och ett antal olika ljudformat som AAC eller MPEG.

Läs mer om mottagaren här

Missa inte årets ANGA COM-mässa i Köln!

Den 7-9 juni är det dags för Europas ledande mässa för satellit, kabel och bredband, ANGA COM i Tyskland. Förra året kom det över 17 000 besökare varav 51 % var internationella besökare och det fanns mer än 450 utställare från 34 länder på mässan.

Nytt för i år är att vi kan erbjuda dig personliga produktgenomgångar i våra leverantörers montrar där du själv bestämmer vilka leverantörer du vill besöka och vilka produkter du vill veta mer om.

Vi hoppas att vi får träffa dig där och redan nu kan du anmäla ditt intresse för produktgenomgångar och fribiljetter genom att kontakta Ola Petersson.

Triax Systems A/S och ELOGIC A/S går samman och bildar Elogic Systems A/S

Den 1 maj 2016 gick Triax Systems A/S som levererar skåp och ELOGIC A/S samman och bildar nu det nya bolaget Elogic Systems A/S. Sammanslagningen innebär inga förändringar för våra kunder, det är samma produkter med samma grymma kvalitet. Det är enbart några små praktiska förändringar som t.ex. en ny hemsida.