Ny nätverkstestare från Triax

Triax nya LAN nätverkstestare är ett kraftfullt verktyg för installatörer som hjälper till att förebygga nätverksproblem samt kontrollera telefoni och datakablar.

Nätverkstestaren kan också genomföra ett antal tester för att kontrollera öppna kretsar eller eventuell kortslutning. Den är smidig och lätt att använda då den stora LCD-skärmen tydligt visar testresultaten. Nätverkstestaren har också lång batteritid och stängs automatiskt av om den inte använts på 30 min.

Läs mer om nätverkstestaren här

Nya produkter från Teleste
Galvanisk isolator

GISX-100 är en ny liten galvanisk isolator som är enkel att installera i t.ex. bostäder. Den har en bandbredd på 5-1700 MHz och höljet är pläterat med vit brons.

Den klarar säkerhetskraven för IEC60728-11 och är optimerad för Genelec klass A++ LTE band.

Läs mer om GISX-100 här

BarrIER® kontakt

Telestes nya BarrIER® kontakt minskar Ingress och Egress och har en mässingkonstruktion med NiSn plätering. Kontakterna är Klass A ++ skyddade när BarrIER® är ansluten och överstiger klass A när den är öppen.

Kontakten är kompatibel med standard F-don.

Läs mer om F-kontakten här

BarrIER® F-adapter

Telestes nya BarrIER® adapter minskar Ingress och Egress och har en mässingkonstruktion med NiSn plätering. Kontakterna är Klass A ++ skyddade när BarrIER® är ansluten och överstiger klass A när den är öppen.

Läs mer om F-adaptern här

BarrIER® kablar

BarrIER® kablarna från Teleste minskar Ingress och Egress. Kablarna har en mässingkonstruktion med NiSn plätering och är Klass A ++ skyddade när BarrIER® är ansluten och överstiger klass A när den är öppen.

Läs mer om kablarna här

70 % på allt i CATV realistan!

Du har väl inte missat att vi har produkter på hemsidan under kategorin "Utförsäljning", som vi säljer ut till kraftigt reducerade priser?

Kolla också in produkterna under IP/IT som finns till utförsäljning.

Gå till utförsäljningen

Nya prislistor

Nu finns det nya prislistor på hemsidan från:
- Quantum

Använd din ÅF-login och klicka på downloads så kommer du till våra prislistor.