Teleste Luminato LIC-A

Nu är den äntligen här, Teleste Luminatos nya modul för mottagning av free-to-air och krypterade tjänster via IP, LIC-A! Modulen kan hantera både IP multicast och unicast via UDP/IP alt. IP/RTP/UDP och har dubbla CAM-platser.

Optioner ger möjlighet till MSD, EIT-demultiplexering samt återkryptering.

Läs mer om Luminato LIC-A

Nu är det enklare än någonsin att skicka satellitsignaler!

Optisk överföring av satellit- och marksänd signal är här för att stanna och fördelarna är många!
Bland annat bidrar det till enklare kabeldragning, minimal signalförlust och galvanisk avskildhet.

Med Fracarros utrustning används konventionella LNB. Fördelen är att ni får en bättre prestanda och förenklar inmätningen.
Sändaren OPT-TX-DT har 5 ingångar (4 sat + 1 terrest) och är nätansluten samt utrustad med AGC-kontroll och standard SC/APC-kontakter.

Fracarros mottagare finns i 3 olika utföranden:
- OPT-RX-DT (QUAD)
- OPT-RX-DT-Quattro (Quattro)
- OPT-RX-TV (Enbart terrest)

Skydda dina markskåp med Triax nya ytbeläggningar

Oönskad graffiti och affischer kan ibland vara svåra att få bort. Med Triax nya ytbeläggningar, anti-graffiti och anti-stick, på dina markskåp så kan du nu enkelt ta bort graffiti och affischer utan att skada metallytan. Det förlänger även livslängden på markskåpen!

Ytbehandlingarna fungerar på alla markskåp gjorda av galvaniserat- och rostfritt stål och aluminium. Beläggningarna uppfyller ASTM D 6578 standarden vilket innebär att graffitifärgen kan tas bort med lämpliga lösningsmedel upp till 5 gånger utan att skada ytan.

För att få anti-stick effekten så lackeras skåpet med ett polysterpulver (80 µm) i den önskade färgen. Sedan lackeras ett färglöst pulver (50-60 µm) på som ger en grov yta, vilket gör det svårt för affischer och klistermärken att få fäste.

Ytbehandlingarna kan endast göras vid nybeställningar.

Utnyttja ditt befintliga koaxialnät!

Telestes nya generation av Ethernet Over Coax (EOC) har en ökad kapacitet, 1 Gb mot 100 Mb och WiFi enhet som inkluderar 5 GHz bandet.

EOC är baserad på MoCA standarden som utnyttjar kapaciteten i koaxialnätet för att sända Ethernet-trafik. Det gör den utan att störa befintliga signaler.
Med en EOC-GEN2+Acess slipper du dra ny kabel då det befintliga antennätet används.
MoCA-tekniken kan leverera upp till 1000 Mbps full duplex till 16 platser i hemmet.

Läs mer om EOC

Träffa oss på ANGA COM i juni!

Europas ledande mässa för satellit, kabel och bredband, ANGA COM, närmar sig! Den 9-11 juni samlas leverantörer, återförsäljare och slutkunder för att se de senaste produkterna på marknaden, lyssna på intressanta seminarier och sist men inte minst nätverka med kunder och kollegor inom samma bransch.

Du har väl inte missat att vi i år kan erbjuda dig personliga möten med våra säljare på plats där du själv får bestämma vilka leverantörer och produkter som du vill se mer av tillsammans med oss.
Vi vill gärna träffa dig där och du kan redan nu boka in ett möte för produktgenomgångar och fribiljetter genom att kontakta någon av våra CATV-säljare.

Vi ses där!

Ny prislista

Nu har vi ny prislista på webben från Pakedge.
Använd din ÅF-login och klicka på downloads så kommer du till våra prislistor.