Genexis nya nod - FiberTwist!

Genexis förhandsvisade sin nya nod FiberTwist på ANGA mässan i Köln. Den har en revolutionerande gör-det-själv-installation!
FiberTwist introducerar också en installationsmekanism i sina FTTH produkter så att alla användare kan installera en aktiv modul på FTU: det är enkelt, du sparar tid och det säkerställer en korrekt installation. Noden kan integreras i olika distributionsmodeller som t.ex. Point-To-Point (PTP) och GPON.

Storleken på noden är (11 x 11 x 4,6 cm) och gör att den passar perfekt i alla miljöer, vare sig det är ett vardagsrum, ett mediaskåp eller en källare.

FiberTwist släpps på marknaden i slutet av sommaren.

Läs mer om FiberTwist här

Technetix RLA++ kablar

Technetix har uppdaterat sitt kabelsortiment med dessa mycket högkvalitativa anslutningskablar. Nu när LTE/4G sändningarna är i drift, är det ohållbart med dåliga kablar och kontakter och kvalitén på anslutningskablarna är minst lika viktigt som resterande komponenter i antennätet.

- Anslutningskablarna är Quad shielded Class A++
- Skärmdämpning 105db upp till 1 GHz
- Frekvensområde 5-2400 MHz

Technetix F-SafeTM & IEC-SafeTM Class A++ IEC kontakten, har en överlägsen prestanda samt en gjuten dragavlastning. Kablarna finns i olika färger och längder.

Läs mer om RLA++ kablarna här

Triax nya bredbandsförstärkare är här!

Triax har lanserat två nya bredbandsförstärkare med passiv retur (5-65MHz), IFA 288 med 8 utgångar och IFA 284 med 4 utgångar för MATV/SMATV.

Lösningen med inbyggda fördelare gör att installationen blir smidig, då man slipper en extern fördelare och de passar perfekt i trånga utrymmen som t.ex. ett mediaskåp.

Förstärkarna är dessutom godkända av danska Stofa & YouSee, vilket är en garanti för att produkten är grundligt testad och ger mycket bra signalkvalitet.

Lyckad mässa i Köln, ANGA COM!

Vi besökte Europas ledande mässa för satellit, kabel och bredband, ANGA COM i Köln den 9-11 juni. Det var tre givande dagar fyllda med information och inspiration och vi träffade flera av våra leverantörer som uppdaterade oss på de senaste produkterna.

Över 17 000 besökare kom varav 50 % var internationella besökare och det fanns mer än 450 utställare från 34 länder på ANGA COM.

Vi ser redan nu fram emot nästa års mässa!

70 % rabatt på allt i CATV realistan!

Du har väl inte missat att vi har massor av produkter på hemsidan, under kategorin "Utförsäljning", som vi säljer ut till kraftigt reducerade priser?

Vi fyller löpande på utförsäljningslistan så kika in lite då och då för att se om du kan göra några fynd!

Gå till utförsäljningen

Trevlig sommar önskar vi på Special-Elektronik!

Sommaren är här och semestertider står för dörren. Vi vill därför passa på att önska dig en riktigt skön sommar och semester.

Under sommaren kommer vi att ha samma öppettider som vanligt men med begränsad bemanning under veckorna 28-32. Notera även att många av våra leverantörer har långledigt och att detta kan medföra längre leveranstider!

Ny prislista

Nu har vi nya prislistor på webben från:

- Pakedge

Använd din ÅF-login och klicka på downloads så kommer du till våra prislistor.