Nya familjemedlemmar i AC-serien

Teleste har lanserat två nya förstärkare, AC1500 och AC2500 (dubbelförstärkare) som båda är DOCSIS 3.1 kompatibla. De går upp till 1.2 GHz och returvägen kan enkelt uppgraderas till 204 MHz. Förstärkarstegen är baserade på en högpresterande GaN hybrid som möjliggör hög utnivå.

AC2500 är en dubbelförstärkare med samma prestanda som AC1500 och kan användas som en linje- och fastighetsförstärkare i samma enhet.

Enheterna har integrerad förstärknings- och tiltfunktion, och tillsammans med transponder eller pilotsändare integrerar man med ALSC-funktionen (Automatic Level and Slope Control) och på så sätt optimeras frekvensgången. Med temperaturkompensatorn MLSC (Manual Level and Slope Control) går det att minska behovet av ALSC-enheter.

Läs mer om AC1500 och AC2500

HDO206 - dubbel fiberreturmottagare med 5-204 MHz frekvensområde

Med ett utökat frekvensområde klarar den av de nya DOCSIS 3.1 kraven. Den är kompatibel med HDO:s optiska huvudcentral och installeras i HDX montagemekanik.

Optiska ingångskontakter fabriksmonteras på baksidan eller frontpanelen. HDO206 möjliggör fjärrstyrning och har en integrerad nodlarmsmottagare (CXE880- eller AC800 FTTLA nod som motpart).

Läs mer om HDO206

Programmerbar multiband förstärkare

Triax LTE skyddade TMB100 är idealisk för att sammankoppla och förstärka upp till 5 olika antenner. Förstärkaren använder frekvensselektiv filtrering och nivåreglering av UHF-kanalerna. De är selektivt kombinerade med B III-VHF och B I-FM band.

Programmeringen sker enkelt direkt via knappsatsen på förstärkaren. Den aktiverbara AGC ger konstanta UHF- och VHF utgångsnivåer och stabila driftförhållanden. Den har även en omkopplingsbar kortslutningsskyddad fjärrmatning av UHF mastförstärkare.

Läs mer om TMB100

Hög förstärkning och RF-uteffekt med CXE880

Letar du efter en fiberoptisk nod med imponerande prestanda och tillförlitlighet, då är CXE880 något för dig! Den är skapad för att eftersträva marknadens krav på låg kostnad och enkel installation i FTTB nät.

CXE880 har en integrerad optisk mottagare. Sändaren stöder 1 GHz frekvensområde i framväg och upp till 85 MHz i returväg. Med CXE880 får du en tillförlitlig strömförsörjning och ett högpresterande GaAs MESFET förstärkarsteg.

CXE880 finns med DFB-, FP- och CWDM laser i retursändare. Strömförsörjning via lokal eller med fjärrmatning.

Läs mer om CXE880

Våra kära kollegor Anders och Ola har varit i Danmark på Triax TDX utbildning tillsammans med deltagare från bland annat Egypten, Dubai och Saudi Arabien. På semniariet utbildades de på Triax digitala huvudcentral TDX med fokus på distribution via IP och seminariet innehöll både teoretiska och praktiska moment. Har ni några aktuella projekt så tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor om vad som skulle passa bäst för just er.

Läs mer om Triax TDX huvudcentraler

Nya prislistor

Nu finns det nya prislistor på webben från:
- Genexis
- Verktyg
- Signal on
- Triax SCC
- ATX Maxnet
- Triax kioskskåp

Använd din ÅF-login och klicka på downloads så kommer du till våra prislistor.