Nya och lätta markskåp från Triax

Triax har utvecklat en ny serie markskåp i aluminium med integrerad fot som är betydligt lättare att hantera än tidigare markskåp. Markskåpen finns i flera storlekar och är utformade för att användas som en accesspunkt i ett kopparbaserat eller fiberoptiskt (FTTx) kommunikationsnät.

Markskåpen har en stor lyftdörr som underlättar för tekniker vid installation och service. Det stora sortimentet av tillbehör gör det möjligt att skapa individuella lösningar baserade på standardprodukter, olika backboards, kabelhantering m.m. Lyftdörrarna är dessutom utrustade med EMKA triangellås.

Läs mer om markskåpen här

Drill Point Locator PK2 - ett måste för alla installatörer

Med Vesalas PK2 Drill Point Locator slipper du tidskrävande mätningar eller provborrningar för att borra precisa hål genom väggar och golv. PK2 innefattar en sändare (PKT2) och en mottagare (PKR2).

Genom att placera sändaren på ena sidan väggen och mottagaren på andra sidan väggen så kan mätinstrumentet bl.a. mäta tjockleken på väggen så att installatören vet hur lång borr som behövs och exakt var borrhålet kommer bli.

Det finns små lysdioder formade som små pilar på mottagaren (PKR2) som blinkar och visar vilken väg du ska flytta enheten för att hitta exakt rätt borrplats och gröna rektangulära lysdioder visar när du hittat rätt plats. Rätt plats kan pekas ut exakt upp till ett avstånd på 150 cm.

Innan du borrar är det ofta bra att veta om det finns dolda hinder i vägen, t.ex. elledningar eller metall. PKT2 sändaren har en automatisk metalldetektor funktion (AC detector) som varnar om det finns metall eller elledningar under väggen eller golvet.

Se en video om mätinstrumentet här.

Läs mer om mätinstrumentet här

Triax nya IEC vinkeladaptrar

Triax har tagit fram två riktigt bra IEC vinkeladaptrar, en F-hona till IEC hane och en F hona till IEC Hona. Passar perfekt för trånga utrymmen t.ex. bakom en TV eller bakom en bokhylla.

153550 – Adapter F hona till IEC Hane.
153551 – Adapter F hona till IEC Hona.

Klicka här för att komma till produkterna

Tack!

Vi vill tacka alla som kom och besökte oss på CANT on Tour i november!

Det var som vanligt väldigt roligt att få träffa er och att så många hade möjlighet att komma och se våra nya produkter i montern.

Fynda produkter i vår realista

Du har väl inte missat att vi har produkter på hemsidan under kategorin "Utförsäljning", som vi säljer ut till kraftigt reducerade priser?

Vi fyller löpande på utförsäljningslistan så kika in lite då och då för att se om du kan göra några fynd!

Gå till utförsäljningen

Vi önskar er en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

Vinter är här och juletider står för dörren.
Vi vill därför passa på att tacka våra kunder för året som gått! Vi ser fram emot att få fortsätta arbeta tillsammans med er under ett spännande 2016.

Under julhelgerna kommer vi ha öppet som vanligt men med en begränsad bemanning. Notera även att många av våra leverantörer har långledigt och att detta kan medföra längre leveranstider!