Genexis - FiberTwist

Äntligen kan vi bekräfta att Genexis nod FiberTwist, kommer att finnas tillgänglig för beställning i september!

Vänligen kontakta någon av våra CATV-säljare för ytterligare information och demo.

Se en video om FiberTwist här

Teleste's nya intelligenta bredbandsförstärkare

Teleste’s nya bredbandsförstärkare ACE3 är den mest avancerade DOCSIS 3.1 förstärkaren på marknaden. Förstärkaren kan programmeras med en enkel knapptryckning, vilket underlättar installationen.

ACE3 klarar frekvensband upp till 1,2 GHz och har ett flexibelt returband som enkelt kan uppgraderas till 204 MHz. Extremt hög utnivå tack vare GaN teknologi.

ACE3 släpps på marknaden i höst.

Läs mer om ACE3 här

Q565 FM DVB Transcoder

Qbits transcoder Q565 FM DVB, är lösningen för att konvertera FM-signaler till DVB-IP.
Transcodern gör det möjligt att omvandla upp till 8 FM-kanaler i en DVB-kompatibel MPEG-2 transportström. Signalerna läggs sedan ut via IP UDP alternativt RTP/UDP.
Detta ger en perfekt lösning för att integrera lokala FM-stationer i ditt digitala kabelnät.

Transcodern hanteras enkelt via det integrerade webbgränssnittet och kan övervakas via SNMP. Den grundläggande inställningen och status på övervakning sker vi frontpanelen och LCD-display. Enheten har ytterligare funktioner som t.ex. 4 eller 8 FM-signaler, ASI ut, en redundant nätdel 230V och 48V nätdel.

Läs mer om Q565 här

Rippley Tools

Ripley Tools är en ledande tillverkare av kabelverktyg avsedda för CATV, telekom och fiberoptik. I verktygssortimentet finns bl.a. varumärket Miller tools, som har ett komplett sortiment av avbitare och skärmaskiner för alla typer och storlekar av fiberoptiska kablar.

Rippley har även släppt en rad instruktionsvideos som tydligt visar hur verktygen fungerar och vi rekommenderar er att kolla in dem.

Kolla in verktygssortimentet här

CANT on Tour

CANT-seminariet är ett väletablerat evenemang inom CATV/fiberoptik och i år kommer CANT on Tour att arrangeras i Göteborg, tisdag den 17 november på Hotell 11 och i Stockholm, torsdag den 19 november på Stockholmsmässan.

Vi kommer såklart finnas på plats för att visa det senaste rörande bredband, satellit- och kabel-TV-området.

Ni är varmt välkomna att göra ett besök i vår monter under roadshowen.

Läs mer om CANT on Tour här

Anti-Myr-Skåp!

Vi har tidigare skrivit om hur du kan skydda dina markskåp med hjälp av Triax nya ytbeläggningar, anti-graffittioch anti-stick som enkelt tar bort graffitti och affischer utan att skada metallytan.

Nu har vi även fått ett önskemål från en operatör om att ta fram ett anti-myrskåp. Kunden hade fått problem med myrornas krig i TV-bilden och mycket riktigt, så var fallet. Men efter många burkar Myrr och ett antal myrbett senare så var problemet tillslut löst...