Håll koll på effekten!

TOM 011 är en effektmätare avsedd för installation och underhåll av fibernät. Mätaren är enkel att hantera med ett användarvänlig gränssnitt och automatisk avstängningsfunktion.
Den har en stor och tydlig LCD-display med bakgrundsbelysning så att du även ska klara av att arbeta när det är mörkt ute.

TOM 011 har ett stort mätområde på -50 dBm~+30 dBm och klarar av följande våglängder: 850, 1300, 1310, 1490, 1550 och 1625 nm.
En nätadapter ingår och med alkaliska AA-batterier så har TOM 011 en drifttid på ca 140 timmar.

Läs mer om TOM 011

Telestes nya diplexfilter för 1.2 GHz enheter

Teleste har tagit fram nya diplexfilter som klarar av frekvenser upp till 1218 MHz. De finns i tre olika modeller beroende på vilka frekvenser som används:

- CXF065 5-65 MHz
- CXF085 5-85 MHz
- CXF204 5-204 MHz

De nya modellerna kommer ersätta de gamla och kommer kunna användas i 862 eller 1 GHz enheter. Diplexfilterna kommer ha samma namn som tidigare.
För att kunna skilja de gamla och nya modellerna åt så är de nya enheterna märkta med 1.2 GHz.

I de nya 1.2 GHz förstärkarna och noderna från Teleste så måste man använda de nya 1.2 GHz diplexfilter. Använder du istället ett 1.0 GHz diplexfilter i en ny 1.2 GHz produkt så kommer returfunktionen enbart fungera upp till 65 MHz. Detta p.g.a. att de nya diplexfilterna är aktiva och kan avläsas av de nya 1.2 GHz produkterna.

Läs mer om Telestes diplexfilter

Passiva F-fördelare för 1.2 GHz nät från Teleste

3D line är en vidareutveckling av Digital Line serien som nu är DOCSIS 3.1 kompatibel med ett frekvensområde upp till 1218 MHz. 3D Line finns i två varianter - med eller utan BarrIER.

BarrIER är Telestes innovativa lösning för att bättre skärma donen från Ingress eller Egress störningar där man har glömt att montera ett slutmotstånd. 3D Line kommer att förses med BarrIER Lite som ger – 20 dB extra dämpning för Ingress eller Egress. Normala BarrIER produkter ger upp till – 40 dB extra dämpning.

Läs mer om 3D-line

Telestes fördelare med hög reflektionsdämpning

TPS-02K är en fördelare (T-stycke) som klarar av frekvenser från 5-1218 MHz. Den monteras utanpå ett antennuttag om man vill ha två TV-utgångar.

TPS-02K består av en IEC-hona och 2xIEC-hane. Den har en hög reflektionsdämpning och isolation som överträffar klass A.

Läs mer om TPS-02K

Missa inte årets ANGA COM-mässa i Köln!

Den 9-11 juni är det dags för Europas ledande mässa för satellit, kabel och bredband, ANGA COM i Tyskland. Förra året deltog 450 utställare och 17 000 besökare kom till mässan.

Nytt för i år är att vi kan erbjuda dig privata produktgenomgångar i våra leverantörers montrar där du själv bestämmer vilka leverantörer du vill besöka och vilka produkter du vill veta mer om.

Vi hoppas att vi får träffa dig där och redan nu kan du anmäla ditt intresse för produktgenomgångar och fribiljetter genom att kontakta Ola Petersson.

Offertverktyg på webben

Du har väl inte missat att vi har lanserat ett nytt webbaserat offertverktyg för att du enkelt ska kunna skapa egna offerter till dina kunder? Verktyget är lättanvänt och ger dig en tydlig översikt över dina offerter.

Logga in på hemsidan med ditt ÅF-login och klicka på Mina sidor så hittar du offertverktyget där.