Nyhetsbrev CATV januari 2014

Ny ersättare till CXE-202

CXE280 är en förstärkare med dubbla utgångar och två effektlägen för en mer flexibel drift. Prestandan och mångsidigheten gör den till en bra allroundförstärkare. Det högre effektläget (40dB) är avsett för distribution och det lägre (32dB) är lämpligt för linjeförstärkning.
Förstärkarstegen använder GaAs-FET-teknik, vilket garanterar högsta CTB och CSO och därmed optimeras effektbehovet.

Returförstärkaren kan även ställas i två olika lägen, 22 eller 32dB. Alla nivåinställningar justeras med fasta dämpare (JDA).

Läs mer »


Ny kabel/IP hybridbox för Cryptoguard

DCH-760 kan anslutas till en TV via HDMI eller Scart och har en användarvänlig meny som gör boxen mycket lätthanterad.

Med DCH-760 kan du kan spela in två program samtidigt som du tittar på ett tredje från en hårddisk.

Som tillval finns SE5000 som är en godkänd och testad hårddisk på 500 Gb som ansluts med USB 3.0.

Läs mer »


Triax nätdel med LTE-skyddDet är inte bara förstärkare som behöver skydd från störningar som uppkommer från LTE/4G. Som ett sista försvar lanserar nu Triax en ny serie nätdelar med inbyggt LTE-filter, TRI-370102 och TRI-370109.

Anslutningarna är av F-typ och guldpläterade samt kan belastas upp till 100mA. Produkten finns med en eller två utgångar.

Läs mer »

 

Tillökning i MoCA-familjen


Som sitt syskon i MoCA-familjen ger TEL-EOC-02-Wi-Fi er en pålitlig distribution av IPTV/Ethernet i det befintliga koaxialnätet samtidigt som ni får med den vanliga antennsignalen. Den ger dig även möjlighet till att bryggkoppla enheter när koaxialnät och router inte finns i samma rum. Upp till fyra enheter t.ex. skrivare och nätverkshårddisk kan anslutas i en 4-portars hubb och med hjälp av inbyggd WIFI kan den även användas som en accesspunkt och repeater.
Läs mer »


Öka livslängden på dina kontakter

Telestes nya krympslang, PCS-RG59/6-20, skyddar dina kontakter från korrosion och hindrar fukt från att tränga in i kablar och kontakter. Den säkerställer även att kontakterna inte lossnar.

Det krävs ingen värmepistol eller gasbrännare till PolychemShrink, utan förslutningsprocessen startar via kontakt med syre, vilket även ger en minskad installationskostnad.

Läs mer »


Fynda på vår hemsida

Ni glömmer väl inte att kolla in vår utförsäljningslista på hemsidan. Listan uppdateras kontinuerligt med produkter och det är först till kvarn som gäller.
Börja fynda:

CATV-produkter »

IP/IT-produkter »