Nyhetsbrev CATV februari 2014

Utökning i Hybrid-familjen

 

Hybridserien har förstärks med Element Network Terminator (NT) som hanterar både 100 Mbit och Gibabit trafik genom sin autosensing funktion. Ni får en kostnadseffektiv och framtidssäker CPE som uppfyller just era behov.

Optisk mottagare med hög utnivå finns som tillval, 90 dBµV vid -5 dBm ingångsnivå. Management görs via SNMP, DHCP/TFTP eller GAPS (Genexis Automatic Provisioning System).


Element Masque är ett lock som kan köpas till och som sedan monteras ovanpå din Network Terminator eller Media Converter. Den fungerar som ett extra skydd som täcker och skyddar kontakten samtidigt som den ger en snyggare design. Masken har en slät yta där ni förslagsvis kan sätta er logotyp som en extra detalj.

Läs mer om Element NT » 

 

Kostnadseffektiv mediakonverter

Även en mediakonverter har tillkommit i Hybridfamiljen. Den heter Element MC och även den har autosensing funktion samt möjlighet att på ett enkelt sätt ansluta en optisk mottagare.

Läs mer »


Ersättningsprodukt till MC901

Genexis mediakonverter MC901 kommer tas bort ur sortimentet och ersättas av Genexis Hybrid Element MC.

Passa på, sista orderdatum för MC901 är 28 februari.

Läs mer om MC901»


 

Utbildning i Digital Signage

Under våren kommer DISE erbjuda två utbildningstillfällen för dig som är återförsäljare. Syftet med utbildningarna är att du ska förstå möjligheterna med digital signage och få mer ingående information om vad DISE kan erbjuda.


Kursdatum:

- 6 mars Grundutbildning och Certified Technician Level 1

- 10 april Certified Technician Level 2

För mer information och anmälan »

 

Devisers senaste mätinstrumentet

 

DS2400T är ett instrument som mäter och analyserar DVB-T/T2/C med hög noggrannhet. Den klarar även att mäta analoga nivåer. Instrumentet är lätt (700 gr), enkelt att använda och har lång batteritid.

Kanalplaner och övriga inställningar programmeras via USB-port. Med hjälp av medföljande programvara kan du enkelt få ut mätresultaten till din PC.
Läs mer »Möt konsumenternas behov av snabbt bredbandMed ett ökat utbud av streamade videotjänster finns det idag en stor efterfrågan på snabbare bredband. TEL-DAH164 är en Access hub som på ett kostnadseffektivt sätt möjliggör höghastighetsbredband via koaxialnätet.

TEL-DAH164 använder en beprövad DOCSIS teknik som stöder standard DOCSIS och euroDOCSIS 2.0 och 3.0 modem upp till 200 användare.

Typiskt användningsområde är mindre och medelstora kabel-TV nät.

TEL-DAH164 är lokalmatad med inbyggd förstärkare och diplex filter. Det gör den till en robust och kompakt enhet som är enkel att ansluta till det befintliga nätet. Den kan även monteras i utomhusskåp.

Läs mer » 

 

Nya prislistor

Nu finns det nya prislistor på hemsidan:


- PPC

- SignalOn ATX

- Verktyg från bland annat Ripley

 

Använd din ÅF-login och klicka på downloads så kommer du till våra prislistor.