Nyhetsbrev CATV december 2014

Minimera risken för oönskade störningar med PPC-EX

Med ökad trafik i närheten av frekvensområde där tv finns är det extra viktigt att material och kontaktering håller toppklass. Med PPCs sortiment av kontakter och verktyg minimerar ni risken för oönskade störningar.


PPCs kompressionskontakt EX Plus gör att du kan behålla full funktion även om kontakten mot förmodan inte är helt åtdragen. Den är idealisk till modemkablar som ofta installeras av slutkund. Den finns till RG6 och RG59 kablar.
Läs mer

 

Teleste Luminato IP multiplexer

Luminato IP multiplexermodulen möjliggör fexibel multiplexering av SPTS och MPTS videotjänster samt även PSI/SI tabellströmmar.

Modulen stöder både SD HD upplösning samt 3D video i MPEG-2 och MPEG-4 AVC videoformat och ett antal olika ljudformat.

Luminato IP multiplexer modulen passar perfekt med Luminato chassit där den kan monteras fritt i någon av de sex modulplatserna.

Läs mer>>

Högsta IP klassning i nya fiberboxar från 3M

Med 3Ms nya modell i BPEO serien får ni en fiberbox som har IP klass 68, tillsammans med ett litet format, under 2 liter gör boxen perfekt lämpad för användning i alla typer av brunnar.

Monteringsboxen har 14 st in- och utgångar, varav 2 stycken är dedikerade till huvudfiber.

Läs mer>>


Boxarna finns i fler modeller för ända upp till 576 fiberskarvar. Det finns även ett tillbehörskit (ECAM) som innehåller genomföringsmoduler för flera olika fibertyper.

Ny prislista på hemsidan

Nu finns det en ny prislista från Pakedge på hemsidan. Använd din ÅF-login och klicka på downloads så kommer du till våra prislistor.

En trotjänare går i graven

Triax marksskåpsserie 35SA har länge varit en favorit bland våra kunder men dessvärre kommer den utgå från och med årsskiftet. Sista chansen för er att lägga en order på skåpserien blir därför den 20/12.

Undantaget är modell 35SA10 som kommer att finnar kvar under 2015.

Ersättaren till 35SA är populära SCC-serien som är ett markskåp för både fiber och kabel-TV. Skåpen kommer med en förmonterad bottendel vilket underlättar vid installation. SCC finns i sju olika storlekar och är utrustade med monteringsplatta, ventilation, fiber management och Ruko-lås.

Finns på lager för omgående leverans.

Läs mer>>

Liten och smidig kabelskalare från Ripley

LDT är en verktygsserie från Ripley som snabbt och enkelt hjälper dig med förberedelsen av dina koaxialkablar.

Den inbyggda guiden ger dig korrekt mått på kabeln och hjälper dig exponera 7,93 mm av mittledaren samt tar bort den rätta längden på ytterhöljet (6,35 mm).

För att enkelt kunna identifiera vilket bladkassett du ska använda så är de färgkodade och märkta med kabelserietyp.

Läs mer>>

Tack!

Vi vill tacka alla som kom och besökte oss i vår monter på CANT-seminariet förra veckan!
Det var som vanligt väldigt roligt att få träffa er och att så många hade möjlighet att komma och se våra nya produkter i montern.

 

Vi önskar er en riktigt

God Jul och ett Gott Nytt År!

Hösten har gått i en rasande fart och julen kom snabbare än någonsin tidigare! Vi vill därför passa på tacka våra kunder för året som gått!

Vi ser fram emot att få fortsätta arbeta tillsammans med er under ett spännande 2015.

Under julhelgerna kommer vi jobba som vanligt men med en begränsad bemanning. Notera även att många av våra leverantörer har långledigt och att detta kan medföra längre leveranstider!