Nyhetsbrev CATV april 2014

Enkel lokalisering av kablar och ledningar med Marker-Mate

Marker-Mate är ett smart verktyg som hjälper dig hitta markörer som grävts ner tillsammans med olika typer av kablage exempelvis fiber, vatten- och avloppsledningar. De färgmarkerade markörerna Omni-Marker och Uni-Marker har en elektronisk identitet som kan lokaliseras och identifieras med hjälp av Marker-Mate.


I skanningsläge kan du ange om du vill söka efter en eller flera markörer samtidigt. Displayen visar sedan vilken typ av markör det är och exakt vart den finns. Med Marker-Mate, som kan användas i alla typer av väder, kan markörerna lokaliseras ner till ett djup på 1,5 meter.

Läs mer »Dilogs nya box förbättrar din TV-upplevelse
Dilog DCT-280HD är en liten och smidig box som tillsammans med HD-kanaler ger dig en ultimat ljud- och bildupplevelse. Boxen har en inbyggd kortläsare för Cryptoguard och stödjer DVB-C och DVB-T2. Boxen ansluts via en HDMI- eller scartkabel till din TV eller hemmabiosystem.

Genom att ansluta en extern hårddisk med USB (2.0) kan du spela in ett program samtidigt som du tittar på ett annat. Fjärrkontroll och nätadapter ingår i förpackningen.

Läs mer »


 

Vi bygger ut!Nu har vi startat vår utbyggnation av huvudkontoret i Karlstad för att kunna erbjuda våra kunder fler utbildningslokaler och ännu bättre service.

Bygget beräknas stå klart vid årsskiftet 2014/2015.
Är du intresserade av att följa vårt bygge så kan du göra det på www.sebyggerut.se

 


Ny prislista från Pakedge

Nu finns det en uppdaterad prislista med Pakedges nätverksprodukter på hemsidan. Använd din ÅF-login och klicka downloads så kommer du till våra prislistor.

 

TDH 800 - En värdig efterföljare till den nu utgående trotjänaren TDH 700

TDH 800 är en huvudcentral från Triax som är utformad för att rymma upp till 16 ingångsmoduler och 6 utgångsmoduler. Alla inkommande signaler hamnar i den interna IP-poolen, där de sedan konverteras till önskade utgångssignaler som COFDM, QAM eller PAL.

Huvudcentralen passar perfekt i hotell eller lägenheter och montering sker i ett 19” rack eller direkt på väggen.
Självklart är centralen NDS-godkänd!

En fullbestyckad huvudcentral förbrukar endast 0,2 kW. Den har två integrerade fläktar som kyler ner systemet och som därmed ökar livslängden på utrustningen.
Hela produktsortimentet för TDH 800 finns upplagda på vår hemsida.
Läs mer om TDH 800 »  Förhindra fukten från att tränga in i dina kablar

Felaktig användning eller lösa kontakter gör att dina kontakter blir mer mottagliga för fukt, som är en av de största orsakerna till driftstörningar. EX6-WS är en fuktskyddad F-kontakt av kompressionstyp som är försedd med ett gummihölje som säkerställer en fuktskyddad anslutning.

Läs mer »


Leveransvillkor och fraktpriser


På vår hemsida kan du nu hitta en pdf med våra uppdaterade leveransvillkor.
För att se våra fraktpriser inom Sverige loggar du in med ditt ÅF-login under
downloads.


Möt framtidens teknik med oss i vår


 

Den 20-22 maj är det dags för Europas ledande mässa för satellit, kabel och bredband - ANGA COM i Tyskland.

Förra året deltog 450 utställare och 17 000 besökare kom till mässan.


Flera av våra leverantörer kommer ställa ut på mässan och vi kommer självklart finnas på plats! Vi hoppas att vi får träffa dig där och redan nu kan du anmäla ditt intresse för fribiljetter genom att kontakta någon av våra CATV-säljare.