Nyhetsbrev CATV oktober 2013

Triax TDX digitala huvudcentral - ny utgångsmodulDen nya modulen används för att distribuera audio och video som multicast IP-TV enligt MPEG2/DVB standard. Möjlighet att välja UDP eller RTP(option). Modulen klarar max 720 Mbit/s.
Levereras komplett med SFP för RJ45, som tillbehör finns SFP för fiber.
OBS! Option för IP-out tillkommer i kabinettet.
Läs mer »


Genexis Mediaconverter

Välkända Genexis lanserar nu MC901 som är en kostnadseffektiv mediaconverter som uppfyller kundens behov på hög tillförlitlighet. All trafik skickas transparant mellan fiberingång och Gigabit anslutningen som stödjer full-duplex genom en RJ45 anslutning.

Tillsammans med DRG-FTU (Fiber Termination Unit) som för övrigt även används till DRG 700 och 800 serien, får ni en snabb och enkel installation.
Läs mer »


Påminnelse om frekvensbyte

Du glömmer väl inte bort att Kanal 5 och Kanal 9 byter frekvens från och med den 1 oktober. Fram till och med 29 oktober kommer dubbelbelysning att ske.
Läs mer »


Teleste:s DVX-plattform pensioneras efter ett långt livNi som behöver reservenheter, eller komplettera er anläggning, se till att passa på nu innan sista försäljningsdatum som är 2013-12-31.
De utgående produkterna kan du hitta här - DVX

Läs mer »

 

Nytt användargränssnitt till Teleste LuminatoLuminato Software Release 6.2 introducerar ett helt nytt användargränssnitt som ger nya möjligheter och funktioner, bland annat en snabb överblick över ingående moduler, en drag and drop-funktion och en förbättrad VLAN-support. Det intuitiva användargränssnittet gör hanteringen av Luminato enkel - allt är synligt i en enda grafisk vy.

Under 7 dagar kan du fritt testa det nya gränssnittet.
- För att uppgradera permanent förutsätts gällande supportavtal.
För mer information klicka här »
Eller kontakta Anders Weinestedt »


 

Trött på kabeltrassel?Vi är stolta över att få presentera vår egenutvecklade lösning på problemet.
SE-CH-W är en kabelkrok med tre hakar som enkelt och lätt monteras på väggen och håller kablarna snyggt och prydligt på plats.

Kabelkroken är tvådelad vilket gör att man kan välja på att ha en-, två- eller tre krokar att hänga kablaget på.
Varje kabelkrok är försedd med en slits för att kunna fästa kablaget med ett kardborreband.
Läs mer »


CANT-mässan närmar sig

Vi kommer finnas på plats för att visa den senaste tekniken inom CATV/fiberoptik på årets CANT-mässa i Stockholm den 22 oktober och lyssna på intressanta föreläsningar. Har du anmält dig?
Läs mer »


Nu laddar vi för Roadshow igen

I november är det äntligen dags för oss att fylla lastbilen och ge oss ut på vår Roadshow. Med oss kommer vi ha flera leverantörer som visar upp de senaste nyheterna inom AV-teknik, CATV/fiberoptik, belysning, nätverk och hemautomation samt ett intressant seminarieprogram.
Mer information kommer inom kort, men boka in datumen i din kalender redan nu:

5/11 Stockholm
7/11 Göteborg
19/11 Malmö
20/11 Köpenhamn

Läs mer »