Nyhetsbrev CATV maj 2013

Teleste HDO

HDO772 är Telestes direktmodulerade 1550 nm-sändare med inbyggd dispersionskompensator som klarar en fiberlängd på upp till 30 km. Längre med enbart QAM.

Nätdelen finns i två utföranden; 230V och 48V DC.

Fiber- och RF-anslutningar monteras på fram- eller baksidan efter kundens önskemål.

En inbyggd spektrumanalysator finns som tillval.

HDO772 övervakas med fördel med hjälp av EMS – Telestes management mjukvara.

HDO-serien innehåller även EDFA’s i olika effekter.

Läs merSignalOn® RF Signal Management

SignalOn® (tidigare ADC) serien ger möjligheten, att med sina platsbesparande lösningar förenkla signalhanteringen i olika kombinationer med en rad passiva och aktiva produkter. Det i samband med sin innovativa kabelhantering av chassit gör SignalOn® till ett komplett RF Signal Management system.

SignalOn® är en serie enheter som används flitigt av flera stora operatörer. Det är ett platsbesparande system med möjlighet att montera upp till 20 enheter i ett 19” rack. Enheterna kan beställas med BNC eller F-anslutning. Varje port på combiner/fördelare kan justeras med fasta dämpsatser. Den genomskinliga frontluckan ger både skydd och överskådlighet.

Läs mer

 
Galvaniskt avskilda uttag från Technetix – nu i nytt utförande

 

De populära SQC-uttagen har nu fått ett ändrat frekvensområde på TV-porten. Detta har skett efter önskemål från operatörer och fördelen är att TV-porten nu har full spärr inom returområdet 5-65 MHz. Uttagen finns i 4, 8, 12, 16 och 20 dB:s utförande. Levereras komplett med lock. Förhöjningsram finns som tillbehör.

Läs merKurs IP/Ethernet

Nätverksanslutning blir allt vanligare i vår vardag. Det finns på jobbet, i våra produkter, hemma och hos våra kunder. Kabel-TV-näten används allt mer för bredbandskommunikation och Internetaccess. Ethernet och TCP/IP är den accessmetod och det protokoll som används för att ansluta utrustning i huvudcentralen och hos abonnent.

För att förstå, och dra nytta av de nya möjligheter som erbjuds är det viktigt att ha bra kunskaper om IP och Ethernet.

Kursdatum: 28 – 29 maj.

Till anmälan

ANGACOM-mässan 4 – 6 juni

Möt framtiden tillsammans med oss på ANGACOM i Köln. Intressanta utställare kombineras med populära föreläsningar.

Vi ser fram emot att få träffa er på ANGACOM. Anmäl gärna ert intresse för fribiljetter genom att kontakta någon av våra CATV-säljare.

Läs mer