Visa vart skåpet ska stå

(Eller åtminstone vilket skåp.)

Triax SCC är uppföljaren till det populära 35SA - ett skåp för både fiber och kabel-TV. Skåpen kommer med en förmonterad bottendel vilket underlättar vid installation. SCC finns i sju olika storlekar och är utrustade med monteringsplatta, ventilation, fiber management och Ruko-lås. Vi har Triax kompletta sortiment av elskåp, kontakta oss gärna för mer information.

 

Hybrid-Live från Genexis

Till skillnad från majoriteten av home gateways så består hybrid av tre enheter; Fiber Termination, Network Termination och Residential Gateway vilket gör den betydligt flexiblare vid installation. Hybrid är tack vare sina anpassningsmöjligheter framtidssäker och kostnadseffektiv.

 

 

Uppgradera huvudcentralen

Dagens huvudcentraler blir allt mer avancerade och lösningarna kräver mer av dig som installatör. Detta medför en smidigare och enklare installation för både dig och slutkund.

 

Vi skräddarsyr en nyckelfärdig HC för analog/digital/IP- TV efter din kunds behov. Montage av centralen i vår verkstadsmiljö ger ett erfarenhetsmässigt bättre resultat och är ett kostnadseffektivt alternativ då du inte får någon oväntad överraskning på tillkommande material. Centralen levereras färdigmonterad, konfigurerad och testad, det är bara att ansluta in- och utgångskablar.

 

Vi har lång erfarenhet och använder oss av marknadens bästa material.

 

Racksystem: Middle Atlantic med ett brett sortiment av racklösningar och tillbehör

 

HC-leverantörer: Teleste, Triax och a2b erbjuder tillsammans ett komplett utbud till alla storlekar av huvudcentralen.

 

Splitting/combining: ATX Maxnet och Technetix klarar alla olika signalnivåer och har hög isolation.

 

Kabel: CommScope levererar kablar med ett skärmmått upp till 120 dB.

 

Kontakter: PPC med en perfekt passform och hög dragavlastning. Kontakta någon av våra säljare för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt.

 

 

 

 

Micro Optokabel från CommScope

Den nya microkabeln har en ytdiameter på endast 5,5 mm och kan levereras med upp till 60 fiber. Tack vare dess smidiga dimensioner maximeras utrymmet i kanalisationen. Kabeln är speciellt framtagen för att vara effektiv vid blåsning med låg friktionsgrad. Den går att få levererad färdig i 10/12 mm rör med upp till 2000 m/trumma, så kallad E20 Hybrid Solutions. Inom kort lanseras även en 6,5 mm variant med stöd för upp till 96 fiber.

 

 

 

Kurs IP/Ethernet

Nätverksanslutning blir allt vanligare i vår vardag. Det finns på jobbet, på våra produkter, hemma och hos våra kunder. Kabel-TV-näten används allt mer för bredbandskommunikation och Internetaccess. Ethernet och TCP/IP är den accessmetod respektive protokoll som används för att ansluta utrustning i HC och hos abonnent. För att förstå, och kunna dra nytta av de nya möjligheter som erbjuds är det viktigt att ha bra kunskaper om IP och Ethernet.

 

Kursdatum: 28-29 maj

 

 

Elfack 2013

Vi hoppas få träffa dig på Elfack den 13-17 maj. Vi finns i monter F02:50.

 

 

ANGACOM-mässan 4-6 juni

Vi hoppas träffa dig på ANGACOM i år och redan nu kan du anmäla ditt intresse för fribiljetter genom att kontakta någon av våra CATV-säljare.