Teleste's passiv optiska-sortiment

Teleste har mer än 1.000 högkvalitativa produkter i sin passiv optiska produktportfölj, där alla klarar hårda förhållanden.

 

Då behov finns av produkter som klarar extrema temperaturer, från -40C till +85C, erbjuder Teleste även den  helt halogenfria produktserien SnowHow.

Du hittar hela Teleste's passiv optiska-sortiment  hos oss där ODF, adapters, patchkablar, splitters, WDM-filter och dämpsatser kan nämnas som några exempel.

   

 

Kom ihåg att anmäla dig!

 1-dagskurs om Service Information i en DVB-signal

Tillsammans med Mats Röjne erbjuder vi nu denna efterfrågade kurs om "SI" - Service Information i en DVB-signal. SI är de datatabeller som tillsammans med bild & ljud sänds från muxen via datatransportströmmen.

 Kursen ger de kunskaper och färdigheter som behövs för att spela in och analysera de data som finns i en datatransportström samt att skapa en egen SI och skriva deskriptorer.

Tid: 15 november 2012

Plats: Special-Elektronik i Karlstad

   

Observera att vår TRIAX TDX-kurs är

fullbokad!

 

Hardline mätpunktsadapter från PPC

PPC's Hardline mätpunktsadapter underlättar förebyggande underhåll och felsökning av ingress då den gör att locket på förstärkaren inte behöver öppnas för att man ska kunna komma åt att mäta. Ytterligare en fördel är att instrålning av mobilt bredband förhindras.

Provuttaget är bidirektionellt och klarar fjärrmätning (15A) och finns med flera olika kontakttyper; 3, 5/12, PG11 och 5/8.

   
     

Besök oss under Elmässan 2012

På Elmässan (24-25 okt) på Kistamässan i Stockholm finns vi i år i två montrar.

I vår egen monter K12 har vi fokus på Crestrons lösningar inom belysning och belysningsstyrning samt lansering av vår egen produktnyhet.

I Teleste's monter J14, där vi har en representant från oss med, visas deras passiv optiska-sortiment upp. Passa på att ställa frågor och kika på vårt stora utbud.  

 

   

 

Teleste's fibersändare HDO772

Telestes direktmodulerade 1550 nm-sändare HDO772 har en inbyggd dispersionskompensator och den klarar en fiberlängd på upp till 40km, 42 analoga kanaler till <550 MHz> samt QAM upp till 1GHz.

Beroende på kundens önskemål placeras fiber- och RF-anslutningar på fram- eller baksidan.

Som option kan en inbyggd spektrumanalysator fås. Den går också att övervakas med hjälp av EMS - Teleste's Management mjukvara.

   


 

Triax SCC-skåp finns nu för beställning hos oss

Triax skåpserie SCC som ersätter deras tidigare 35SA-serie finns nu för beställning hos oss.

SSC-skåpen kan användas både till fiber- och kabel-TV och finns i sju

  

olika storlekar med flertalet utrustnings-möjligheter.