Genexis hybrid CPE

Genexis nya hybridserie är en framtidssäker plattform för FTTH (Fiber To The Home). Medan andra home gateways består av en enda låda som innehåller både nät och servicefunktioner skiljer den nya "Hybrid" gateway servicedelen från nätverksdelen. Resultatet är

   

en unik produkt som gör det möjligt för slutanvändaren att välja och välja sin egen bredband.

Det enkla och sofistikerade konceptet består av tre delar:

FT (Fiber Termination)

NT (Network Termination)

RG (Residential Gateway)

Genexis hybrid finns till PtP, GPON, WDM-PON och EPON nät. Med den flexibla uppbyggnaden och användarvänliga installationen kan ni på ett framtidssäkert sätt planera utbyggnad av era fibernät.

   


Se det senaste först på Special-Elektroniks roadshow!

Under våren kommer vi på Special-Elektronik åka ut på en roadshow. Under en halvdag kommer vi visa och presentera de senaste, hetaste nyheterna inom både AV-teknik och kabel-TV/fiberoptik från några av marknadens bästa leverantörer. Vi kommer även passa på att highlighta andra grymma produkter från vårt breda sortiment. Mer information kommer inom kort.

 

De orter som vi kommer besöka är:

24/4 Umeå

26/4 Stockholm

8/5 Göteborg

9/5 Malmö

10/5 Köpenhamn

 

 

     

A/V Modul till Triax TDX

Triax har tagit fram en encodermodul till sin TDX-serie.

Med hjälp av modulen kan ni skicka en analog signal in I TDX-poolen och sedan skicka ut

 

 

på alla TDX utgångsmoduler för vidare distribution i ett nät, t.ex. en informationskanal.

 

   

 

Dags för ny IP/Ethernet-kurs

27-28 mars

Nu finns ett nytt datum för den populära kursen i IP/Ethernet utlagd på vår hemsida. Följ länken nedan för mer information och anmälan.

   

 

Testvinnande LTE-filter

Vårt LTE-filtret hjälper till att eliminera störningarna från 4G-nätet som har uppstått nu när de mobila tjänsterna på 800MHz-bandet har startat. Oberoende test av LTE filter visar att Special-Elektroniks LTE-filter håller mycket hög kvalitet och har bästa prestandan. Filtret tillverkas av välkända PPC och finns för omgående leverans.

     


Felsökningshjälpmedel från Micropol

När ni vill kontrollera förbindelse i ert fibernät är denna visuella laser från Micropol det perfekta hjälpmedlet. Det är enkelt att utföra förbindelsekontroll med hjälp av, en för ögat, ofarlig laser på 635nm.

 

Som tillbehör finns även en 1,25mm adapter för LC kontakter. F19000 klarar 7km feldetektering på singlemode fiber och 5km detektering på en multimode fiber. Lasern levereras i ett praktiskt etui.