Avgrävda kablar?

Behöver du snabbt och smidigt veta var kablarna är nedgrävda? Kanske har du ett kabelbrott? Då är CAT3+/GENNY3

 

kabelsökningskit perfekt för dig. Det har hög känslighet, riktigt bra signalfiltrering och har flera unika funktioner, så som AvoidanceScan™ och StrikeAlert™ som ger användaren möjlighet att snabbare och säkrare svepa över ett område för att upptäcka nedgrävda kablar.

   

 

Realista

Nu finns en realista tillgänglig på vår hemsida. I denna har vi samlat produkter inom både CATV och AV som har reducerat pris. Realistan hittar du under downloads eller via länken nedan. Passa på att fynda t.ex. billiga väggskåp!

     


EX6-PE - Universal kontakt från PPC

EX6-PE är en kompressionskontakt speciellt anpassad för kablar med hård PE mantel. Kontakten har en invändig hylsa som är 2,5mm lång istället för 10mm vilket gör att mycket lättare att montera kontakten på kabeln.

 

 

 

Kompressionskontakten är avsedd för RG6 kablar och klarar upp till 20kg draghållfasthet.

Kompressionsvertyg som är anpassade till EX6-PE är VT-300, CAT-AS-EX och EX59/6CAT.

   


Lättviktsfiber från Commscope 

Äntligen finns en två fiber lättviktskabel med yttermått på endast 4mm. Mini LC flat är designad för enkel hantering och snabb installation. Skalning av kabeln går att göra enkelt helt utan verktyg.

 

 

   
     

Se den senaste tekniken på vår Roadshow!

Du har väl inte glömt att anmäla dig till vår fullspäckade Roadshow?

Detta är ett perfekt tillfälle att få klämma och känna på de hetaste produkterna på marknaden just nu från några av de bästa leverantörerna.

 

Ni är även välkomna att bjuda med era kunder till eventet för inspiration. Boka din plats redan idag genom att följa länken nedan.

 

   

 

Antenn för signalförstärkning från 3G, 4G och trådlösa nät

Nu finns antenn som kan förstärka signaler från 3G, 4G och trådlösa nät där mottagningskvaliten är dålig. AC21M är en rundstrålande högkvalitativ antenn med robust konstruktion och snygg finish för installation på mast eller vägg.

 

   


Nya medarbetare

 

Vi har fått förstärkning på administrationssidan. Julia heter vår nya ekonomiassistent som kommer hjälpa till med reskontra och reception.

 

 

I och med ett allt högre tryck på vårt lager har vi även fått ny lagerarbetare, Sebastian. Hans huvudfokus kommer vara inkommande gods.