Nya moduler till Teleste Luminato

 

LRT-B är en DVBT/T2 mottagare med två CI platser vilket möjliggör

HD mottagning i det digitala marknätet.

Med LRC-A (DVB-C-mottagning) kan ni ta emot innehållet i ett kabel-TV utbud och välja önskade kanaler som ska ingå i ditt egna Luminato kanalpaket. En annan tillämpning är att använda LRC-A för att ta emot MUXAR och konvertera dem till IP-strömmar.

   


Microfiber från CommScope

I takt med att fiberinstallationer till hemmet ökar har CommScope tagit fram en tunn kabel med en diameter på endast

 

 3,5 - 4,2 mm, vilket gör att den passar att blåsa i microrör från 5,5 mm innermått och uppåt. Flexibel centraltub gör hanteringen lättare, samt gör att kabeln är enkel att installera i trånga skåp vid FTTH installationer. Microkabeln är UV stabiliserad och längsvattentät vilket gör att den kan användas både där det är hög ljusexponering och i vattenfyllda rör.

   

VasaStafetten

I augusti deltog Special-Elektronik i VasaStafetten och slutade på en hedrande 74e plats i herrklassen på tiden 7:44:38. Vågar ni utmana oss nästa år? Börja träna så ses vi i Sälen nästa år! Klicka på länken nedan för att se hur kul vi hade det.

   

 

 

 

Special-Elektronik på CANT

 

 

 

Boka redan nu in den 15e november i kalendern. Det är då årets CANT seminarium i Stockholm går av stapeln. Varmt välkomna till vår monter för att

 ta del av den senaste tekniken och intressanta nyheter.

Läs om Teknikevent

I senaste upplagan av Elektronikbranschen kan du läsa och minnas tillbaka på Teknikevent som ägde rum i maj. Se sidan 44-45 på länken nedan.

   

 

 

 

 

 

 

 

CORE-serien från Genexis

Nästa generations FTTH mottagare, CORE är här. Den erbjuder flera nya funktioner så som WDM-PON, Gigabit och USB, kombinerat med en ny fräsch design. Core serien består av två modeller, CORE Compact och CORE Advanced.

 

CORE Advanced är flaggskeppet i Genexis nya produktlinje. Förutom triple-play-tjänster, erbjuder den ett brett utbud av funktioner som Gigabit, routing, inbyggd WiFi, USB-stöd, CATV och WDM-PON teknik. Lillebror, CORE Compact är utformad för att leverera funktionalitet i ett kompakt hölje.

 

 


CATV-utbildning - Teleste AC3000

Nu kommer chansen att delta vid produktutbildning  på Telestes intelligenta förstärkare AC3000. För mer information och anmälan följ länken nedan.

   

 

 

Nya medarbetare

Special-Elektroniks personalstyrka har utökats ytterligare. 

Marcus Wellström har börjat som AV-säljare hos oss, stationerad i Stockholm. Marcus har många års erfarenhet inom mötesteknik och kommer därför vara en stor resurs för både oss och för kunderna.

 

 


Katarina Bosnic heter vår nya inköpare. Katarina är säkert ett bekant ansikte för många, eftersom hon tidigare jobbat hos oss. Hon är en go Karlstadtjej som vi är glada att ha tillbaka. Katarina kommer sköta våra operativa inköp.

 

 

 

Therese Hellström är en glad och positiv nyexaminerad civilekonom. Therese vikarierar som sälj-/marknadsassistent och kommer sköta allt som har med prislistor att göra samt hjälpa till med marknadsföringen.