Mäta signal utan att bryta spänningsmatning

Med Technetixs mätadapter kan signalen mätas utan  att spänningsmatningen behöver brytas.

 

Detta både sparar tid och ger en hög mätnogrannhet. Den går också att använda för att koppla in en retursignal utan att använda förstärkarens testuttag. Ett måste för alla professionella installatörer

 

 

CANT Seminarium

 

 

 

Då är det dags att boka in den 15 november i kalendern. Det är datumet för årets CANT Seminarium i Stockholm. Ett av årets tema är ”Det smarta hemmet”.Som vanligt kommer vi visa den senaste tekniken och intressanta nyheter.

För att framhäva årets tema kommer vi även visa hur vi på Special-Elektronik kan erbjuder en komplett lösning för ”det smarta hemmet”.

   
   

 


Hög efterfrågan på våra galvaniskt avskilda antennuttag

Vi levererar mer och mer av våra galvaniskt avskilda antennuttag, SQC. SQ-serien är modulära, fullt isolerade och lättinstallerade mediauttag, speciellt framtagna för den nordiska marknaden.

 

 

 

Antennuttag med galvaniskt avskilda portar ger skydd mot funktionsproblem och uppfyller samtidigt Elsäkerhetsverkets krav på skydd för person och egendom. Beställ dina galvuttag redan idag.

   
     

Ingress Safe®

50-70% av all ingress (oönskad instrålning) uppstår i fastighetsnätet/ abonnentutrustningen. Värst utsatt är frekvensområdet 5-30 MHz och följden kan bli försämrad eller utebliven internetförbindelse. Dessutom uppkommer kostnader i form av felsökning.

De stora bovarna är bl.a:

-Kontakter med

plastlock

-Undermålig koaxialkabel

-Dåligt dragna kontakter

-Ingrepp i anläggningen

-Egna icke fackmässiga kopplingar

   

     

Gemensamt för dessa är ett dåligt skärmningsmått och vårt tips är därför att alltid se till att använda riktigt materiel med högt skärmningsmått. Special-Elektronik har ett stort utbud av Ingress Safe®

 produkter. Kontakta oss så berättar vi mer. Länk till TESI

   

 

Special-filter för 4G-nätet

De mobila tjänsterna på 800MHz bandet har nu startat. På en del håll i landet har dock höga effekter i kombination med frekvenser som ligger nära tv-distributionens frekvenser orsakat problem. Med hjälp av lång erfarenhet och duktiga samarbetsparter har vi tagit fram ett filter som hjälper er att eliminera dessa störningar. Filtret tillverkas av välkända PPC och finns för omgående leverans.

 

Snart kommer snön!

Passa på att utrusta era kabelskåp med varningsstolpe för att undvika att snöplogen kör sönder dem. Kabelskåpsstolparna passar alla förekommande kabelskåp på marknaden och har tre fält med varselmärkning. Stolparna inns i två längder, 1250mm och 1665mm och går att få med tre olika märkningar:


OPTO (Grön Vit)

Kabel Tv (Grön/Vit)

Kabel Skåp (Gul/Svart)