Ny skåpserie från Triax

Triax har lanserat nya skåpserien SCC som kan användas till både fiber- och kabel-TV. SCC ersätter föregångaren 35SA serien, och tll skillnad mot t.ex. 35SA har SCC förmonterad bottendel vilket gör installationen enklare.

 

Skåpen finns i 7 olika storlekar och kan utrustas med en mängd tillbehör.

   

 

CANT-seminariet & Sappa 15/11 2011

 

 

 

 

Nu är det äntligen dags för årets CANT-seminarium. I vår monter har du möjlighet att se och testa spännande lösningar på hur det smarta hemmet fungerar i praktiken. John Sandell kommer även att hålla en intressant föreläsning kl 11.20-11.40 om det smarta hemmet i praktiken som ni inte får missa. 

Vi visar givetvis även den senaste tekniken och intressanta nyheter från marknadens ledande leverantörer inom CATV. Special-Elektronik kommer även att ställa ut i samband med Sappa den 14 november. Välkomna till oss under dessa dagar för att bli inspirerad.

   


Trotjänare fasas ut

På grund av komponentbrist och att ny teknik når marknaden kommer A2B ESA-110 och ESA-111 att utgå ur sortimentet. Vi har ett begränsat antal kvar på lager. Det finns naturligtvis lösningar även efter det, kontakta oss så hjälper vi er.

     

WDM lösning till Genexis CPE

Genom att kombinera Ethernet och CATV på en och samma fiber i ett FTTH point-to-point nät kan en kostnadseffektiv och framtidssäker installation göras.

 

Det är bara en enda fiber som behöver hanteras både i fält och hos slutkund. Genexis har integrerat WDM-filter i sin fiberhantering vilket gör hantering och svetsning enkel. Special-Elektronik har även de övriga produkterna t.ex. SFP och optiska combiner vilket gör oss till din perfekta ”helhetsleverantör”.

 

   


AC3000: Intelligent förstärkare från Teleste

AC3000 är namnet på Teleste´s nya intelligenta förstärkare. Kunder och operatörer ställer allt högre krav på tillgänglighet och övervakning, med AC3000 löser du lätt kraven och

 

 

kan erbjuda en snabbare och flexiblare lösning för signaldistribution. Den unika Onlign-tekniken gör AC3000 till den enda förstärkaren på marknaden med automatisk injustering för både och fram- och returväg, där alla viktiga parametrar optimeras.