Ett större och bredare lager av Triax markskåp

Nu vet vi var skåpet skall stå, eller i alla fall var ni skall beställa dem!  Vi har nu både ett större och bredare lager av Triax 35SA-serie av markskåp. De vanligaste förekommande skåp-storlekarna kommer alltid att finnas i lager. (Självklart tar vi fortfarande hem specialanpassningar på förfrågan). Detta innebär snabbare leveranstider vilket är perfekt till våren när behoven av att byta ut sönderplogade skåp ökar samtidigt som nya spännande projekt startar.

 

35SA-serien

Triax är välkända för sina kvalitetsskåp som tål det svenska klimatet. Plåten är täckt med 20 μm zink följt av en beläggning av polyester som ger en robust och hållbar rostskyddande tätning. Skåpen

 

har dolda ventiler för god ventilation och en isolerad ovandel för att undvika kondens. Alla skåpen levereras med ett stativ för nedgrävning.

   

 

Nya medarbetare på Special-Elektronik

Special-Elektroniks personalstyrka har utökats ytterligare. Boris Skoow är den femte i raden av nyanställningar sedan hösten 2010 och har anställts som AV

säljare i Göteborg. Hans centrala uppgifter kommer att vara smarta hemmet lösningar med fokus på integreration av all teknik i hemmet för ett bekvämare liv.

 

Henrik Persson är ett värdefullt nytillskott på vår Crestronsupport. Han ersätter Stefan Tillman som valt att gå vidare i arbetslivet.

 

Med vårt 1270 m3 större lager behöver vi  förstärkning. Viktor är vårt senaste tillskott och kommer att se till att dina leveranser expedieras snabbt och säkert.

 

 

 


Fler HD Kanaler i marknätet

TV3 HD och Kanal 5 HD är två kanaler som kommer att ingå i Boxers HD-paket. Planerad sändningsstart var den 1 februari för Kanal 5 HD och den 1 mars för TV3 HD.

 

 

 

 

 

Högre krav på skärmningen

- Vi har lösningen!

Inom kort kommer nya tjänster som t.ex LTE (mobilt bredband) på 790-862 MHz att släppas. Detta innebär högre krav på operatören och kabelns skärmning. Vi har kabeln från Commscope de stora operatörerna använder och som kan möta dessa behov.

F-677 är en trippel skärmad kabel med en extremt tät skärm för att uppfylla kravet på Class A+. Med en 77 % braiding (skärmflätans täckningsgrad) har den en betydligt högre tolerans vid installation och kan därför upfylla kravet bättre. överförings impedansen i retur- bandet överstiger inte 2,5 mΩ/m

 

och kabeln har minst 95 dB:s skärmdämpning från 5-1000 MHz.

Notera att vi även har komletterat vårt trippel & quadskärmade kabelsortimentet med Commscopes Minicoax-trishield (0,6/2,7).

 

CryptoLite, CryptoQAM eller CryptoMULTI

Med Cryptoguard olika system finns det alltid något som passar mindre och större nätägare. Deras  krypteringssystem för digital-TV säkrar åtkomsten till dina digitala TV-kanaler.

 

Detta gör att du som kabel- TV-operatör kan vara säker på att ingen tittar på ditt TV-utbud utan att betala. Många programbolag kräver dessutom att deras TV-program är krypterade. Cryptoguard fungerar på alla plattformar, satellit-TV, kabel-TV, terrest-TV och IP-TV. Vi har ett flertal fabrikat som är godkända för Cryptoguards kodsystem såsom Teleste och a2b. Vi är utbildade på Cryptoguard så tveka inte att kontakta oss för en krypteringslösning för ert nät. Läs mer i Cryptoguards broschyr.

   

 

Tidsbegränsat erbjudande för a2b:s EXM processorer

Nu införs en licens för programvaru- updateringar till a2b:s EXM processorer.

Beställ licensen innan den 28 februari och få den fritt i 12 månader. Kontakta Anders Weinestedt för mer information.