Infokanal med upplösning 720p!

Vi kan nu stolt presentera en streamad informationskanal som styrs direkt från datorn. Systemet bygger på DISE ONE där man bygger och redigerar informationen som skall presenteras i t.ex. ett kabel-TV nät. Informationen streamas ut som en multicast i MPEG-2 med upplösning 720p vilket garanterar en kvalitet utöver det vanliga. Genom att sedan ansluta till en modulator med IP ingång kan innehållet distribueras som antingen QAM eller COFDM beroende på era kunders önskemål.

Nyfiken? Kontakta oss för en närmare presentation.

   

 

Störningar på grund av 4G...?

 

 

 

...då kan Triax nya förstärkarserie MFA vara lösningen. MFA-serien finns i tre olika utförande; MFA611, 621 och 656. De har förstärkning upp till kanal 60 och minskar därmed

eventuella störningsproblem från 4G-sändare. MFA serien kännetecknas, liksom Triax andra förstärkare, av ett vattentätt kabinett samt justering av förstärkningen på samtliga ingångar.

   


En förenklad kontaktering av CAT5/CAT6

 

BTX Technologies nätverkskontakter EZ-RJ förenklar kontakteringen av twisted-pair kablar. Att ledarna går rakt igenom framändan på kontakten

möjliggör att du som installatör enkelt kan se att ledarna ligger i rätt följd innan kontaktering sker. Verktyget som används både klipper och pressar ledarna vilket ger en snabbare och säkrare kontaktering med mindre felsökning som följd. Kontakterna passar kablar med både solid & mångledare. De används i CAT5E/6 datanät och har en enkel "one unit" design.

   

 

Tack för CANT-seminariet 2011

Vi vill passa på att tacka alla besökare i vår monter på CANT-seminariet den 15e november och hoppas att ni är lika nöjda med dagen som vi är.

     

Nästa generation layer 2 switchar

Lontano serien från Teleste är nästa generations

 

 

 

layer 2 switchar som är optimerade för FTTH (Fiber To The Home). Serien finns som megabit (upp till 100Mbps) eller gigabit för både TP- och SFP-anslutning.

     

 

Förbättrad MPEG-4 encoder från Technetix DM 2010

Vår populära MPEG-4 encoder DM 2006 från Technetix finns nu med fyra

 

 

HDMI ingångar och en ASI. Utgång via IP eller två ASI. DM 2010 har likt den tidigare versionen videoformat 720p och 1080i och möjlighet att välja 16:9 eller 4:3 som bildformat. DM 2006 kan ge upp till 20 Mbps per kanal ut och det finns möjlighet att hantera enheten både lokalt via frontpanel eller remote via nätverk. Encodern är endast en HE gör att den tar liten plats vid montering.

 

   

 

SFP (Small Form-factor pluggable)

 

 

Komplettera era nya switchar med SFP från Teleste. De välbeprövade SFP modulerna fungerar även med enfiber

lösningar och finns i en mängd olika varianter för att passa de krav som finns i just ert nät.

     


God Jul & Gott Nytt År

Alla vi på Special-Elektronik vill passa på att önska gamla och nya kunder en riktigt god jul och ett gott nytt år. Vi ses och hörs igen 2012!