Nytt TV instrument från KWS

KWS Electronic har lanserat ett nytt digitalt TV instrument, Varos 306, som är efterföljaren till den tidigare modellen Varos 307. Nytt för Varos 306 är en 5" TFT färg

 

skärm och ett USB interface. Det finns även möjlighet att se video i HD kvalitet med en MPEG4 decoder. Instrumentet klarar av DVB-S, DVB-C, DVB-T och analoga mätningar.

   

Trådlöst med Genexis

 

Med Genexis nya externa accesspunkt EWA-11n får du trådlös access till alla Genexis Fiber To The Home CPE. Routern har en LAN hastighet på upp till 300 Mbps och stödjer både WPA och WPA2.

Den har Plug-and-play med Genexis FiberXport routade Ethernet Gateways och är kompatibel med Windows, MacOS och Linux. Dessutom har den en användarvänlig konfiguration och ett webbaserat gränssnitt.

   

1GHz Teleste förstärkare

Nu finns det plats för ännu fler kanaler och tjänster i kabel-TV näten. Den nya versionen av Telestes förstärkare AC500 klarar nu frekvenser upp till 1 GHz. Det är en flexibel och användarvänlig enhet som kan användas som både distributions- eller linjeförstärkare (39dB). Genom att använda interna fördelare finns även tre separata utgångar tillgängliga.

 

 

 

 

 

Ny DOCSIS analysator från Sunrise

Nu lanserar Sunrise Telecom sitt första instrument som klarar av DOCSIS 3.0. CM3800 har en fyrfärgs 6,4" VGA touchskärm och är perfekt ute i fält då den är både väder och stöttålig.

   

Luminato 3.3

Telestes Luminatoserie, marknadens mest kompakta digitala huvudcentral, har uppdaterats med mjukvaran 3.3. Med utökade larmfunktioner vid frånkopplade signalkällor kan avbrott i TV utbudet nu enkelt övervakas. Andra nya funktioner är att en annan IP ingång med automatik väljs om inte IP strömmen kommer fram och vid ett hårdvarufel i huvudcentralen kopplar

 

den automatiskt över till en separat HC (redundant).

     

Ethernet kurs

Nästa kurstillfälle för vår populära grundkurs i IP/Ethernet är tyvärr fullbokad, men det kommer fler tillfällen. Den 12-13 april är det dags igen. Boka redan nu för att säkerställa din plats. Följ nedanstående länk för kursinnehåll och anmälan.

   

God Jul Och Gott Nytt År!

 Julen börjar närma sig med stormsteg och vi vill passa på att önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år. Under Julhelgen har vi öppet alla vardagar, dock med lite lägre bemanning.