MC4 - Flexibel kontrollprocessor från Crestron

MC4 är en ny kompakt kontrollprocessor från Crestron som erbjuder en säker och högpresterande lösning i litet format. Processorn strömförsörjs via PoE och har en inbyggd gateway för anslutning av tillbehör så som t.ex. belysningstyrning, sensorer, knappsatser och fjärrkontroller via infinet EX eller RF (ER/Extended range).

Processorn tillhör den fjärde generationen och ger kraft nog för att klara mellanstora och stora AV-system inom specifikt hemautomation/smarta hem. Enheten har förmonterade montagevinklar men det går även att montera den i ett rack.

Processorn stödjer programmeringsspråken SIMPL Windows och C#. För Home OS där man istället konfigurerar systemen finns MC4-R.

Läs mer

Information till kunder gällande Covid-19

Med anledning av Covid-19 vill vi informera våra kunder att vi håller öppet precis som vanligt men har vidtagit nödvändiga försiktighetsåtgärder för att säkerställa en trygg miljö och förhindra smittspridning.

Ni når oss som vanligt på telefon och för de som vill kan vi gärna boka in ett videomöte för att presentera våra produkter och lösningar.

I dagsläget kan vi leverera våra produkter precis som vanligt och vi ser än så länge inte någon större påverkan hos våra leverantörer.

Kampanj på SmartSignage skärmar från Samsung

Just nu har vi kampanj på Samsungs tunna och stilrena QBR- och QER-serier som är UHD/4K skärmar för mötesrum och Signage.

Skärmarna har en detaljerad UHD-lösning med Dynamic Crystal Color med 10 bitars bearbetning för bästa möjliga färgåtergivning.

De har Samsungs egenutvecklade, kraftfulla och inbyggda Tizen-spelare för mediauppspelning och övervakning samt inbyggt WiFi och Bluetooth för att underlätta installation och kommunikation med displayen.

Skärmarna finns i storlekarna 43”-98” och passar lika bra i landskaps- som porträttläge och är perfekt för konferensrum, videokonferens, digital skyltning i receptioner, butiker m.m.

Samsung har dessutom applicerat en ny smart kabelkanal bakom displayen som gör att man kan dölja störande kablage.

De har en 3 års garanti som standard med möjlighet att utökas till 5 år.

Kampanjen är giltig t.o.m. 30 april 2020, moms och frakt tillkommer. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.

Gå till kampanjen

Översättning från tal till text utan fördröjning

Epiphan har kommit med en ny spännande produkt, LiveScrypt, som använder sig av avancerad teknik för taligenkänning för att konvertera tal till text med över 90% noggrannhet. Översättningen visas i realtid på enhetens inbyggda touchpanel och speglas automatiskt på den anslutna skärmen.

LiveScrypt är en smart hårdvarulösning som kan användas vid olika liveevent som t.ex. konferenser, föreläsningar eller i kyrkor där det ibland kan vara svårt att höra vad som sägs, deltagaren kan istället då följa diskussionen i textform på en ansluten skärm eller mobil enhet.

I dagsläget kan LiveScrypt förstå och tyda över 20 språk och kan hantera flera olika ljudkällor som t.ex. XLR, TRS, RCA, HDMI, SDI och USB-ljud.

Det är en enkel installation som inte kräver en tekniker för att starta upp. Det räcker att ansluta enheten, trycka på startknappen och börja prata för att se dina ord på den anslutna skärmen.

Enklare kan det inte bli.

Läs mer

Confidea Flex - mångsidigt delegat/konferenssystem

Confidea FLEX introducerades på ISE och är en trådbunden konferensenhet från Televic med smarta funktioner som anpassar sig till ditt möte genom flexibla mjukvarulicenser.

Med bara en knapptryckning kan användaren skifta mellan olika funktioner beroende på vilken typ av möte det är, alltifrån ett enklare möte till komplexa, flerspråkiga möten.

Confidea FLEX har en 5,2” touchskärm som visar mötesinformation som t.ex. agenda, vem som talar, röstning och språkval.

Den kan växla mellan ordförande och delegat genom en enkel konfiguration med dolda lysdioder.

Enhetens inbyggda högtalaren stängs automatiskt av när mikrofonen är aktiv för att förhindra akustisk feedback.

Läs mer

Rackmonterad antennsplitter för Speechline-mottagare

Sennheisers SL PASC 4 är en passiv antennsplitter för 4 st SpeechLine-mottagare. Med den kan man på ett enkelt sätt kombinera antennsignalerna från upp till 4 SL Rack Receiver DW.

På så sätt reduceras antalet antennkablar till ett minimum, när man använder AWM 2 eller AWM 4. Här kan du se hur man kan kombinera enheterna.

Rackmottagarna kopplas till SL PASC 4 med de medföljande SMA-R-kablarna (8st).

Läs mer

Fynda på vår realista - upp till 80% rabatt!

På våra realistor kan ni hitta produkter till kraftigt reducerade priser. Prissänkningen kan bero på olika anledningar; produkten kan vara utgående, ha använts som demoprodukt eller ha en skadad förpackning.

Demoprodukterna är självklart testade, ring eller maila för att få information om produkterna.

Vi fyller på rea-listan löpande så håll utkik där!

Gå till realistan