AV över IP direkt in i skärmen med nya DM-NVX-D80-IOAV

Nya DM-NVX-D80-IOAV är en kompakt, pålitlig och högpresterande AV över IP-dekoder som fungerar som mottagare för DM NVX. Enheten tar emot video i 4K60 4:4:4 över Gigabit Ethernet, helt utan märkbar latens eller kvalitetsförlust. Faktum är att Crestron NVX är betydligt snabbare än traditionell HDBaseT. D80-IOAV tillhandahåller en säker 4K-lösning för alla möjliga typer av applikationer inom innehållsdistribution.

Enheten är kompatibel med Intels Open Pluggable Specification (OPS). Med en kompatibel skärm, ger OPS möjlighet att enheten strömförsörjs via skärmen samtidigt som den ger AV- och kontrollsignal direkt till skärmen.

DM-NVX-D80-IOAV stöder HDR10, HDCP 2.3, lossless ljudöverföring och USB 2.0 signalöverföring. För fullständiga specifikationer, se nedan.

Beställ nu

Panasonic MZ16

Panasonics PT-MZ16 ingår i en ny serie av flexibla och kostnadseffektiva projektorer med hög ljusstyrka och Panasonics senaste laser-LCD teknik. Enheten är speciellt designad för att reducera arbetsbelastningen för AV-ansvariga inom olika affärsområden genom förenklad installation, underhållsfri drift, och unika inbyggda lösningar för att motverka tekniska fel.

PT-MZ16 kombinerar hög ljusstyrka på upp till 16,000 lumen, WUXGA upplösning för högkvalitativ projektion och en lätt konstruktion med en vikt på endast 22 kg. Dessa egenskaper gör att projektorn är ideal för exempelvis mindre event, föreläsningssalar och hörsalar.

Projektorn finns nu tillgänglig för beställning i svart och vit finish.

Beställ nu

VXL-serien från Yamaha

Yamahas nya line array-högtalare är en unik kombination av fantastiskt ljud och slimmad design. VXL-serien ger utmärkt projektion, jämn volym och mycket god ljudkvalitet.

VXL-serien inkluderar tre modeller med olika antal högtalare. Högtalarna kommer i slimmade 54 mm kabinett med krökta högtalargaller. Tack vare dess design är högtalaren väldigt lättplacerad, modellerna kan dessutom påbyggas och kombineras fritt för att passa in i alla tänkbara miljöer.

VLX-serien utgörs av:

24 x 1,5" element: svart/vit
16 x 1,5" element: svart/vit
8 x 1,5" element: svart/vit

Beställ nu

Panasonic utökar sortimentet av 4K-displayer och lanserar SQ1- och CQ1-serien av displayer
Panasonic SQ1

Panasonics utökar SQ1-serien med ytterligare tre storlekar 49", 55" och 65". Displayerna har 4K-upplösning (3840x2160), ljusstyrka på 500 nits och använder IPS-paneler genom hela produktserien med kantbelyst LED (98" använder direkt-LED). Panelerna stöder HDR och BT 2020 emulering.

SQ1-serien, med dess IPS-paneler och 24/7 drifttid, är ett utmärkt val för konferensrum eller för olika signage-applikationer tack vare dess goda betrakningsvinklar, bildkvalitet och driftsäkerhet.

Displayerna stöder Intels standard för SDM Specification Slot Standard och kan kombineras med olika instickskort för att utöka antalet anslutningar eller funktioner i skärmen.

Beställ nu

Panasonic CQ1

Den helt nya CQ1-serien består av totalt sex modeller från 43"-86". Alla displayer levererar hög bildkvalitet med 4K-upplösning (3840x2160) och ljusstyrka på 400 nits. De två största modellerna har dessutom IPS-paneler vilket innebär mer exakt färgåtergivning och bättre betraktningsvinklar (TH-75CQ1/TH-86CQ1).

CQ1-serien har 16/7 drifttid och HDMI-ingångar med stöd för HDMI-CEC vilket innebär att det går att styra tillkopplade enheter med en fjärrkontroll eller via ett extern styr- och signalhanteringssystem.

CQ1-serien är designad för installation i mötesrum och för enklare signageinstallationer som inte kräver 24/7 drift.

Beställ nu

AudioControl Avalon G4

Audiocontrols Avalon G4 är ett 4-kanalsslutsteg som ger 230W/kanal i 8 Ohm, 300W/kanal i 4 Ohm eller upp till 600W/kanal i bryggat läge. Avalon G4 är konstruerad med ett klass H-steg vilket innebär utmärkt ljudkvalitet, hög pålitlighet samtidigt som värmereduceringen är betydligt mer effektiv.

Slutsteget går att konfigurera för 4, 2 eller 2.1 kanaler utan något behov av DSP-hantering. Avalon G4 har designats för att perfekt matcha något av AudioControls försteg såsom Maestro M5 eller Maestro M9.

Beställ nu

Variabla adaptrar från Chief

Chief CHF-FCAVCA och CHF-FCASCA möjliggör upphängning av displayer på olika typer av balkar i olika former och dimensioner. Adaptrarna stöder en totalvikt på 70 kg (skärm+fäste).

Adaptrarna levereras utan fäste för att ge större valmöjligheter. Adaptrarna är exempelvis kompatibla med Fusion och Thinstall Swing-Arm.

Beställ nu