Temabrev: Special-Elektroniks egen produktion

I detta temabrev fokuserar vi på Special-Elektroniks egen produktion. Special-Elektronik har arbetat med specialproduktion i över 30 år och har hjälpt åtskilliga samarbetspartners med att ta fram skräddarsydda lösningar som underlättar hantering, implementation och installation. Nedan presenterar vi de mest populära produkterna och tjänsterna som vi erbjuder. Bilder och exempel på produkter och tjänster är därför i standardutförande men vi hjälper gärna till med specialanpassade beställningar.

Uttagstillverkning

För vår uttagstillverkning erbjuder vi produkter från Exxact och CYB. På bilden ovan kan ni se exempel på uttaget Exxact SE-EXT-DPL-A i standardutförande med en DisplayPort och ett 3.5 mm uttag. Våra Exxact-uttag finns tillgängliga med raka kontakter och kommer i finishen vit, metallic eller antracit.

Våra CYB-uttag finns med både vinklade och raka kontakter vilket ger stor valfrihet gällande installation. CYB-serien finns tillgänglig i vit finish.

Om det finns önskemål om att få ett specialanpassat uttag tillverkar vi givetvis det också! Det kan exempelvis vara 1 st XLR-kontakt och 2 st 3,5 mm-kontakter i samma uttag.

Vid beställning, eller frågor angående uttagssystem, kontakta gärna vårt säljteam:

Tel: 054 444 2030
E-post: info@specialelektronik.se

Kabelkrokar

För att gömma undan allt annat synligt kablage som inte går att få undan i varken väggar eller tak, exempelvis displaykablar eller dylikt, rekommenderar vi våra smidiga kabelkrokar. Produkten monteras på vägg för att slippa trassel och kablar som ligger och stökar på golvet.

Kabelkroken kommer i två delar där det går att anpassa hur många krokar som behövs. Kabelkroken kan installeras med 1, 2 eller totalt 3 krokar.

LED-stripes

Vi kundanpassar även LED-stripes där vi installerar och monterar anslutningskablar och aluminiumprofiler, allt för att underlätta installationsprocessen. LED-stripes är en flexibel ljuskälla som enkelt monteras för att skapa effektfull belysning. LED-stripes går även utmärkt att använda för att belysa en vardaglig ljusmiljö.

Vi erbjuder produkter med olika IP-klassning som passar för inom- och utomhusbruk. Våra LED-stripes kommer i färgtemperatur vit (fasta värden från 2200-6000k), ställbar CCT (från 3000-6000k), RGB (röd, grön och blå), RGBW (röd, grön, blå och vit) och RGBCCT (ställbar röd, grön och blå).

Vid beställning eller frågor gällande ljusinstallationer, med eller utan LED-stripes, får ni gärna kontakta vår belysningssäljare Björn Svensson:

Tel: 054 444 2037
E-post: bjorn.svensson@specialelektronik.se
Rack- och skåpbyggnation

Special-Elektronik utför anpassad rack- och skåpbyggnation helt enligt er specifikation. Våra erfarna skåpbyggare hjälper till med montering samt förprogrammering av valda komponenter – allt för att underlätta installationsprocessen så mycket som möjligt. Rack som byggs enligt vår professionella standard underlättar kommande servicearbete och framtida uppdateringar markant.

Vi använder oss främst av rack från fabrikatet Middle Atlantic. Racken går att anpassa i en mängd olika utföranden. Det går exempelvis att välja färg och finish, helskåp eller väggmontering, öppet eller stängt och mycket mer.

Vid beställning eller frågor, kontakta någon av våra kunniga säljare som gärna assisterar er med att ta fram olika designförslag som passar era behov:

Tel: 054 444 2030
E-post: info@specialelektronik.se